Leader Vegeway Leader Vegeway

VALIO Suklaalevyraadissa

Valio maustettu rahka valkosuklaa-lime
Tuotteen Valio maustettu rahka valkosuklaa-lime valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Valio -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus korkeintaan 5%, Tuotannosta poistuneet, Valkosuklaiset, Vanukkaat, viilit, rahkat, levitteet & valmispuurot.
 

Jenni V 15.05.2015
Äitienpäiväkakun täytteeksi päätyi pari purkkia valmista valkosuklaa-limerahkaa. Kakun täytteenä tuote toimikin ihan kivasti, makeutta oli aika vähän eikä se ollut liian rasvaista. Maistelin rahkaa tietenkin myös sellaisenaan, eikä se kyllä kelpaisi minulle herkuksi... Maussa en juurikaan valkosuklaata huomannut, ja limen maku oli jotenkin karvas, ilmeisesti sitä oli pienen pieninä kuorenpaloina rahkan joukossa. Ilman muuta tämä toimisi paremmin sellaisenaan, jos joukossa olisi sattumia tuomassa vähän rakennetta ja lisämakeutta. Itse lisäsin kakkutäytteeseenkin reiluja valkosuklaapaloja ja purkillisen makean raikasta sukaattia, ja ne toimivat mielestäni loistavasti, niidenkään lisäämisen jälkeen makeutta ei ollut yhtään liikaa. Kaksi pistettä, tuunauksella helposti tulisi kolmonen.

Jarkko 10.01.2014
Tästä tuotteesta kassalla -30% -tarra houkutti ostamaan. Rahka on paksua, jämäkkää, mutta ei lohkeavaa sorttia. Varsin tuhtia (raskasta) tavaraa sellaisenaan syötäväksi, mutta yllättävän maukasta. Odotin hapanta rahkaa ja kitkerää sitruunaista makua, mutta tämä onkin yllättävän makeaa. Kerma ja valkosuklaa (joskin vain 2%) taittavat happamuutta. Lime-kuoren palasten sijasta olisin toivonut sekaan vaikka valkosuklaapalasia, mutta kaikkea ei voi saada. Vaikka tämä soveltuu (purkillista pienempinä annoksina) syötäväksi tällaisenaankin, tämä sopisi varmasti vielä paremmin johonkin leivonnaiseen, kuten täytekakkuun. Tämä oli kyllä päivän positiivinen yllättäjä. Ja koko purkillinenhan tätä lopulta sujahti kurkusta alas... kun päiväyskin oli jo huomenna... ja mihin minä tämän avattuna oisin laittanut... ja...

Marika 12.03.2010
Raikasta ja hapanta. Maistuu pääsiäispashalle, mutta ei ole niin makeaa. Valkosuklaan maku ei kyllä oikein tunnu, sen saa kuvitella. Seassa sattumina ilmeisesti limetinkuorenpaloja. Purkin kyljestä luen, että valmiste sisältää peräti 2% valkosuklaata ja saman verran limeä. Jaaha, ainakin sitä valkosuklaata olisi saanut olla enemmän.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet