Leader Vegeway Leader Vegeway

VALIO Suklaalevyraadissa

Valio maustettu rahka valkosuklaa-lime
Tuotteen Valio maustettu rahka valkosuklaa-lime valmistusmaa on Suomi. Se on saanut vierailijoilta pistekeskiarvon 2,25 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi jäsenten arviot tuotteesta ja kaikki Valio -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus korkeintaan 5%, Tuotannosta poistuneet, Valkosuklaiset, Vanukkaat, viilit, rahkat, levitteet & valmispuurot.
 

Kaakaolehmä 15.09.2012 : En oikein pitänyt... Limekokkareet ärsytti herkkää mieltäni. Aika turha tuote??

Miia 07.12.2011 : Valion maustetut rahkat ovat melkein vakitavaraa eväsboksissani - näitä tulee sekoitettua luonnonjogurttiin ja nautittua välipalana. Leivonnassa en näiden toimivuutta ole testannut. Koostumus on aavistuksen rakeinen (limenpalasten vuoksi?). Ei maistu kyllä lainkaan suklaalle. Eikä kyllä oikein limellekään. Maistuu jostain kumman syystä kookokselle... Ei pahaa, muttei herkkuakaan, eikä maku todellakaan vastaa etikettiä. Pettymys odotuksiin nähden.

Spiral 27.02.2011 : Leivonnassa ykkösrahka, paljaaltaan en kyllä söisi

suklaahirviö 20.03.2010 : Ei pidä käsittää yhtä pistettä väärin: tämä on maistuva rahka. Mutta valkosuklaa-rahkaksi sitä ei voi sanoa, ellei sitten venytä mielikuvitustaan aivan luvattoman pitkälle. Ja valkosuklaarahkanahan tämä pitää arvostella - siksi huonot pisteet. Maku on pehmeä, lime siinä dominoi. Valkosuklaata on vain etiketissä.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet