Leader Vegeway Leader Vegeway

VALIO Suklaalevyraadissa

Valio PROfeel proteiinijuoma kaakao
Tuotteen Valio PROfeel proteiinijuoma kaakao valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Valio -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Juomat, kaakaojauheet, kastikkeet, hunajat & geelit, Kaakaopitoisuus korkeintaan 5%, Laktoosittomat, Proteiinipatukat ja -juomat.
 

Jarkko 10.01.2014
1,6% kaakaota. Miksi minä kidutan itseäni? Oho, onpas paksua juotavaa. Selvästi paksumpaa kuin mikään aikaisempi juotavaksi tarkoitettu kaakao. Ei sillä, ei paksuus paha asia ole, erikoinen vaan. Maku on maitosuklaamainen ja aika miedosti kaakaoinen. Tämä ei ole sokerinen, mutta sokerin läsnäolon kyllä tuntee, sitä on 5%. Ilmestymisensä jälkeen tuote on kadottanut uutuus-merkinnän ja lisäksi purkin muoto on muuttunut (monen muun Valion tuotteen tavoin) kierrekorkilliseksi, joten tätä on helppo juoda suoraan purkista ilman pilliä tai muita työkaluja.

Jenni V 04.08.2013
Valiokin on iskenyt proteiinibuumiin profeel-tuotesarjallaan, joista yhdessä on mukana myös kaakaota, tosin vain 1,6%. 2,5 dl pillijuoma on sopivan kokoinen, ja se sisältää hera- ja maitoproteiinia 20 grammaa sekä saman verran sokeria. Maku on oikein kaakaomainen, aika täyteläinen ja makeahko. Sopii erinomaisesti palautusjuomaksi, mitään terveysjuomaahan tämä ei ole noin niin kuin välipalana, sillä sokeria on paljon. Plussaa kuitenkin mausta, tykkäsin. Ja onhan tässä sitten lisäksi D-vitamiinia ja kalsiumia, joten proteiinipatukkaankin verrattuna tämä on hyvä valinta.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet