Leader Vegeway Leader Vegeway

VALIO Suklaalevyraadissa

Valio kidius maitovanukas karamelli-suklaa
Tuotteen Valio kidius maitovanukas karamelli-suklaa valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,50 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Valio -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus korkeintaan 5%, Tuotannosta poistuneet, Vanukkaat, viilit, rahkat, levitteet & valmispuurot.
 

Jarkko 09.01.2014
Suklaavanukkaassa on aavistuksen pieni paahtuneen sokerin maku. Itse asiassa maku ei ole kaukana myöskään jonkinlaisesta punssi- tai muusta alkoholivivahteesta. Tämä ei ole hyvä asia. Vanukkaan koostumuskaan ei ole mieluisin mahdollinen, sillä tämä on melko juoksevaa, ei lainkaan lohkeavaa sorttia. Vanukkaaksi melko heikko esitys, mutta huonokin vanukas on yleensä vähintään keskinkertainen...

Jenni V 25.11.2013
Taas alkoi lapsettaa ja jääkaapista löytyi tähän tarpeeseen pieni karamellisuklainen vanukas. Purkki on samanlainen kuin maitosuklaaversiossa, eli miinukset siitä että vanukkaan rippeiden kaapiminen kuvioidusta purkista on vaikeaa. Sitten makuun: Vanukkaassa on pari prosenttia maitosuklaata ja prosentin verran karamellikastiketta, koko komeus iloisesti sekaisin. Maultaan vanukas on vähän outo, kovin makea ja sellaisen kaakaotoffeen makuinen, jossa kaakao on sekoitettu toffeemassan sekaan. Olen aina pitänyt enemmän sellaisesta suklaatoffeesta, jossa kerrokset ovat erillään toisistaan eli suklaa kuorrutteena, joten en tykästynyt tämän vanukkaan makuun.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet