Leader Vegeway Leader Vegeway

VALIO Suklaalevyraadissa

Valio plus maitokaakao
Tuotteen Valio plus maitokaakao valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Valio -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Juomat, kaakaojauheet, kastikkeet, hunajat & geelit, Kaakaopitoisuus korkeintaan 5%, Laktoosittomat.
 

Jenni V 12.01.2014
Ennen pakkauksen avaamista arvelen, että kyseessä on identtinen juoma play-maitokaakaon kanssa, sillä erotuksella että makeutta on hiukan vähemmän ja proteiinia hiukan enemmän. Toisin kuitenkin oli. Maku oli huomattavasti miedomman kaakaoinen ja koostumus enemmän "litkua", jopa vetistä. Makeutta olisi ehdottomasti kaivattu enemmän tukemaan vähän enemmän kaakaon makua. En ostaisi maun takia, eikä tuota proteiiniakaan nyt niin paljoa enempää ole purkkia kohden...

Jarkko 10.01.2014
Kaakaota 0,8%. Luvassa on siis takuulla varsinainen suklaailoittelu. Hörppäsen vähäsen ja... joo, mautontahan tämä. Nyt on kyllä jo niin pliisua "kaakaojuomaa" että oksat pois. Tässä hädin tuskin maistaa kaakaon läsnäolon. Näin siinä käy kun lisätään protskuja ja kalsiumia 50% ja D-vitamiinosta 100%. Tilaa ei jää enää kaakaolle, mutta kukapa sitä kaakaojuomassa kaipaisikaan... vai?
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet