Leader Vegeway Leader Vegeway

VALIO Suklaalevyraadissa

Valio vanilla choco
Tuotteen Valio vanilla choco valmistusmaa on Saksa. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,44 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Valio -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus korkeintaan 5%, Tuotannosta poistuneet, Vanukkaat, viilit, rahkat, levitteet & valmispuurot.
 

Sanna K 07.10.2007
Tämä oli herkullista, suklaaosio olisi vain saanut olla vielä hieman suklaisempi. Maistui muuten loistavalta ja koostumuskin oli erittäin miellyttävä ja pehmeä.

Antti K 27.09.2007
Pehmeän täyteläistä ja jokseenkin liian mautonta. Pohjalla on vaaleampaa vanua ja päällä tuttua maitosuklaa-meininkiä. Kumpaakin väriä kun sekoittaa niin tulee minusta parasta. Maku oli tosiaankin liian laimea mun makuuni mutta koostumuts oli täyteläistä ja juuri sopivan löysää, makukin parani loppua kohden joten 4.

Marjo 27.09.2007
Pehmeää, miellytävästi vanilija ja suklaa yhtyy. Tätä olisi voinut syödä isommankin satsin ! Hyvä jälkimaku jää suuhun.

Mika 27.09.2007
Välillä maistuu suklaa, välillä joku muu. Miellyttävä koostumus mutta kuitenkin jotenkin sekava kokonaisuus.

Antti H 27.09.2007
Mukavan kermaista ja täyteläisen makuista. Kerrokset ovat ilmeisesti sekoittuneet - niitä ei erota. Suklaan maku on sopivan mieto.

Satu 27.09.2007
Kerrosvanukas, josta päällimäinen osa tummempaa (silti aika vaaleaa) ja alempi osa vaaleaa (lähes valkoista) vanukasta. Koostumus on sen verran löllöä, että kerroksia on lähes mahdotonta erottaa toisistaan. Maku on makeahkon kaakaoinen, ei voimakas, eikä kovin kestävä. Ihan ok, muttei suosikkini.

Janne J 27.09.2007
Tuotteen nimi on osuva, tämähän on pehmeää ja täyteläistä. Sokerissa, rasvassa ja laktoosissa ei siis ole säästelty. Yllättäen valkoinen kerros onkin pohjalla, suklakerros taas on melko vaalea. Eri kerrokset täydentävät toisiaan sopivasti ja lopputulos on maukas. Makeanhimo lähtee. Tuoteselosteen perustella tämä olikin nyt maistamistani vanukkaista energiapitoisin. Valmistusmaa yllättäen Saksa.

Jarkko 12.10.2006
Valion uutuusvanukkaita on mainostettu telkkarissa suurella budjetilla ja myönnän olevani tällä kertaa mainonnan uhri. Mainoksessa tosin ei mainittu lainkaan että tuote on valmistettu Saksassa Nordmilch eG:n toimesta, mutta tämä ei nykypäivänä ole enää niin harvinaista, että suurempaa meteliä kannattaisi nostaa. Naurattaa kuitenkin hieman että kannessa lukee isolla Valio, vaikka tuote on ilmeisesti yhtä kotimainen (suomalainen) kuin... joku tuote joka ei ole Suomea nähnytkään. Lisäksi paketointi on niin hienon näköinen, että tulee väkisinkin mieleen, että olisiko hinta edes lähellä kohtuullista, jos pakkauskulut olisivat pienemmät... Anteeksi, en tiedä miksi nyt tällaiset asiat vaan pyörii päässä, siirrytäänpäs itse sisältöön.

En saa vanukkaasta minkäänlaista tuoksua irti, joten lusikkaa soppaan vaan. Suklaanruskean vanukkaan joukossa (pohjassa) näkyy jotain valkoistakin ainesta, joka antaa kokonaisuudelle kivan värin. Maku kuitenkin pettää odotukset siinä mielessä, että odotin tämän olevan jotain erilaista. Jokain muuta kuin Jacky makupalat ja mitä kaikkea niitä onkaan. Tämä maku on tuttu jo vuosikymmenten takaa, eikä tämä tarjoa mitään uutta. Olen hyvin, hyvin pettynyt. Maku on keskivertokamaa, maistuu varmaan pikkulapsille, mutta täsmälleen saman makuista saa samalta hyllyltä puolet halvemmalla, joten en näe mitään syytä investoida tähän toista kertaa.

Susanna K 12.10.2006
Suht kevyen makuinen vanukas jossa kerroksittain suklaataa ja vaniljaa tosin vanilja ei tässä maistu vaan suklaan osuus on hallitseva. Vanukas maistuu välillä talousuklaa-vanha suklaa...ja huomaanpa että tuota vanilja osuutta on pieni nokare ihan pohjalla ja sitä ei näy päällepäin ellei sekoita kunnolla yhdeksi mössöksi. Siitä huolimatta aika valjuksi jää tämä vanukas..
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet