Leader Vegeway Leader Vegeway

VALIO Suklaalevyraadissa

Valio vanilla choco
Tuotteen Valio vanilla choco valmistusmaa on Saksa. Se on saanut vierailijoilta pistekeskiarvon 2,89 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi jäsenten arviot tuotteesta ja kaikki Valio -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus korkeintaan 5%, Tuotannosta poistuneet, Vanukkaat, viilit, rahkat, levitteet & valmispuurot.
 

Arde 03.11.2009 : Kovin on laimea suklaaelämys.

Suklaaholisti 06.05.2009 : Liian pienissä purkeissa..olisi luontoystävällisempää laittaa isompiin vaikka 3dl purkkeihin..eikö valmistajat ymmärrä, tuosta märästä tulee vain vihaiseksi ;)

heiska 11.07.2008

Krista 26.01.2008 : Pieni purkki, mitäänsanomaton sisältö, siihen nähden kallis hinta. Mieluummin nautin vähän hintavaa kuin kilokaupalla halpaa, joten hinta ei sinällään ole se juttu. Mutta tää vaan oli niin BLAAH.

Torkkuja 18.09.2007 : Todella hyvää vanukasta! Ehkä hieman hintavaa, mutta kuitenkin annan täydet 5 tähteä. Suosittelen!

Chi 31.03.2007 : Olipas kallista ja laimeaa! Joskus olen ostanut herkkupalaksi esim. halppissuklaavaahtoa ja maku on mielettömän täyteläinen. Niinpä odotin tältäkin tulokkaalta paljon; jos halvat suklaamössöt ovat taivaallisia, niin tämä on sitten varmaan parasta mitä maa päällään kantaa. Väärässä olin- ja aika pahasti. Ensin kaupassa pisti silmään hinta, purkki näytti kuitenkin houkuttelevalta. Maku oli kuin laimeaa jackya (joka muuten pieksee tämän 6-0) eikä koostumus ollut mikään paras mahdollinen. Tulee mieleen, että onko tässä nyt yritetty saada kiireisille nuorille aikuisille uutta hittituotetta, joka sallisi heidän herkutella, kun eivät tavallisia makupaloja kehtaa ostaa..? Oli miten oli, kauppaan jää jatkossa.

Ps. Maistoin myös kahvinmakuista, oli vieläpä enemmän mitäänsanomatonta kuin tämä suklaaversio...

Ania 22.02.2007 : Ihan saman makuista tavaraa kuin halvemmat, lapsille suunnatut serkkunsa (esim. jakit ja naminamit) maitosuklaisena. Tuotteen pakkaus ja hinta antavat olettaa että olet ostamassa jotain erikoisen hyvää, mutta itse syötävä on jotain ihan arkipäiväistä. Turhaa rahantuhlausta kun samaa saa hitusen halvemmallakin. Tosin jos häpeää aikuisena ostaa lasten naminameja niin kyllähän tässä näin ajatellen on ideaa...

Elina 31.10.2006 : Erittäin hyvää, tuo suklainen siis. Kahvinen ihan pahaa

Riikka 20.10.2006 : Todella hyvää, mutta tätä tuotetta en ole löytänyt kuin yhdestä kaupasta.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet