Leader Vegeway Leader Vegeway

VALIO Suklaalevyraadissa

Valio Viola suklaa tuorejuusto
Tuotteen Valio Viola suklaa tuorejuusto valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Valio -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus korkeintaan 5%, Laktoosittomat, Vanukkaat, viilit, rahkat, levitteet & valmispuurot.
 

Jenni V 15.05.2017
Äipälle tuli leivottua äitienpäiväksi laiskan tyttären kakku, johon tuli kaakaoinen browniepohja ja päälle kerrokset liivatteella hyydytettyä tuorejuusto-vaniljakastikevaahtoseosta. Toiseen käytin suklaan makuista ja toiseen kerrokseen mustaherukan makuista tuorejuustoa, ja päälle sitten heitin vielä kiilteen mustaherukkamehusta. Pelkiltään maisteltuna tämä suklaatahna on ihan hirveää, kukapa nyt suklaata ja juustoa kovin usein yhdistäisi, rakeistakin vielä rakenteeltaan... Tummaa suklaata on joukossa 3%, ja ilman muuta sitä olisi saanut olla enemmän. Valmiissa kakussa tämä on ihan mukiinmenevä tuote, mutta suklaan maku jää hyvin pliisuksi, ja ilman kunnon brownie-pohjaa en olisi kakkuani voinut kovin kaakaoiseksi kutsua. Mutta koska kakku oli oikeasti hyvää, raikasta ja tasapainoista kerroksittain rakennettuna, en tälle voi ykköstäkään antaa. Tuotekehitys olisi kyllä paikallaan, eivätpä ne sattumatkaan joukossa pahitteeksi olisi... Kakkonen.

Hanna P 13.08.2016
Kiinteää vaaleanruskeaa tahnaa/moussea mitä lie, äitelällä tuoksulla. Huh huijaa, äitelä on makukin. Tulee mieleen saksalaiset vuosia säilyvät halpiskuivakakut. Onneksi annos on pieni... Kun ongelmitta saan tämän syötyä (olen toki kaikkiruokainen) niin en ykköstäkään viitsi antaa, mutta paljoa ei puutu!

Iikka 13.08.2016
Oudohkon näköistä, makuista ja tuntuista.... läjää. Turhan tiukkaa kamaa pelkkänä, kaipaisi esim. vaniljakastiketta. Lusikoihan tätä, vaikkei tästä erityisesti nauti.

Jarkko 12.08.2016
Nyt näyttää läjältä. Tuotteessa on paksu ja samettinen koostumus. Maussa on ripaus jotain... kermalikööriäkö? Maku on myös hapan ja sokeriton ja lisäksi aavistuksen liian pistävä. MItä ihmettä tämä on? Rahkaa? Tuorejuustoa? Vanukasta? Erikoinen tällaisenaan syötynä.

Annamari 11.08.2016
Tahmeaa vaaleanruskeaa töhnää, joka ei näytä lainkaan houkuttelevalta. Mokkainen tuoksu saa pelkäämään, että mukana olisi kahvia. Rasvaista ja hieman rakeista, mutta lopulta voisen samettista. Mutta hei, missä se suklaa on? Ei maistu suklaalle lainkaan. Maku on keinotekoinen ja huono.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet