Leader Vegeway

VALIO Suklaalevyraadissa

Valio kermavanukas appelsiini-suklaahippu
Tuotteen Valio kermavanukas appelsiini-suklaahippu valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Valio -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Laktoosittomat, Tuotannosta poistuneet, Vanukkaat, viilit, rahkat, levitteet & valmispuurot.
 

Jenni V 31.10.2017
120g purkki laktoositonta valkoista rasvaista ja erittäin kiinteää vanukasta, ja pohjalla appelsiinikastiketta kera suklaahippujen. Jaa, ohjeessa lukee että painamalla pohjasta tämän saa kumottua lautaselle, kokeillaan... Irtosihan se lopulta, mutta esteettisesti täydellinen se ei kyllä ollut, sillä vanukkaan "muruja" näkyi ikävinä läikkinä kastikkeen joukossa. Purkin syvänteisiin jäi myös harmittavan paljon kastiketta jota ei saanut kaavittua pois.

Maistan kastiketta ensin pelkiltään. Ohhoh, onpa kitkerä maku, aidon appelsiinen toki, mutta superkitkerä. Suklaahippu on pientä hiutaletta, eikä kokonaisuudessa juuri maistu. Kitkeryys hälvenee hieman vanukkaan kanssa maistettuna, mutta ei kokonaisuus silti toimi. Vanukas on mautonta, ja ylivatkatun kermavaahdon makuista, ihan liian tymäkkää. Kakkonen.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSA



ETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet