Leader Vegeway Leader Vegeway

VALIO Suklaalevyraadissa

Valio vanilla white choco
Tuotteen Valio vanilla white choco valmistusmaa on Saksa. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,88 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Valio -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus korkeintaan 5%, Tuotannosta poistuneet, Valkosuklaiset, Vanukkaat, viilit, rahkat, levitteet & valmispuurot.
 

Sanna K 07.10.2007
Ihanan pehmeää ja samettista, todella mukavan näköinenkin kaiken lisäksi. Harmi että maku oli melko valju kun pelkkää vaniljaa oli, ei suklaata tai kaakaota ollenkaan. Näytti ja tuntui paremmalta mille maistui.

Antti K 27.09.2007
Hieno ulkoasu, jopa hienostunut, vanukas on "paksumpaa" kuin maitosuklaaversio, melkein voi lohkasta palan, rahkamaista. Erittäin raikasta. Yllätys! Pohjalla on jotain keltasta mönjää joka on löysempää kuin päälläoleva, toivottavasti kaikilla muillakin on ;). Mönjä maistuu sulaneelta voilta mutta sen täytyy olla vaniljaan liittyvää koska mukana on mustia pisteitä jotka kuuluu jotenkin asiaan. Valkosuklaa on pikkasen erijuttu kuin suklaa joten turha tästä on kaakaonmakua etsiä mutta silti 4.

Marjo 27.09.2007
No hui! Tämä vanilian makuinen todellakin. Tulee mieleen joku pikkuleipätaikina jossa on inkivääriä. Hyvä koostumus, valkoisen suklaan maku tulee jälkipotkuna.

Mika 27.09.2007
Vaikka en ole vaniljan suuri ystävä, maistuu tämä hyvältä! Maku on jotenkin toffeinen ja koostumus ok.

Susanna K 27.09.2007
Todella makea vaniljainen maku. Ilmeisesti vielä oman makeuden antaa valkosuklaa jota löytyy tästä vanukkaasta. Omaan makuuni liian makea vanukas, muutama lusikallinen riittää.

Satu 27.09.2007
Yyh, olenko jo maininnut, että minulla on se valkoisten ruokien syndrooma? Kuvottavan näköistä ja hajuista ja vielä pitäisi maistaakin. Koostumus on höllyvä ja maku... noh,sellainen valkoisen aineen maku. Se vähemmän keltainen osuus on ehkä syötävää (valkosuklaavanukastako), mutta se pilkullinen vanilja(?)osuus on kuvottavaa.

Jarkko 27.09.2007
Jahans, valkoista ja kellertävää vanukasta samassa astiassa kerroksittain. Tuoksu on vaniljainen kuten makukin. Kellertävä kerros maistuu ehkä aavistuksen enemmän vaniljalta kun valkoinen. Kokonaisuus on mukavan jämäkkä ja tässä pysyy jo lusikkakin pystyssä. Mausta tulee mieleen jokin vaniljajäätelö, joka on sisältänyt aitoa vaniljaa. Ehkä juuri tätä vaniljan makua on aavistuksen verran liikaa, joka alkaa hieman tökkimään.

Janne J 27.09.2007
Laatua henkivän näköinen pakkaus. Vanukas on kaksikerroksinen, päältä vaaleampaa ja alta kellertävämpää. Maku on vaniljainen, pehmeä ja kermaisen täyteläinen, onneksi ei negatiivisella tavalla valkosuklainen. Purkillisen jälkeen on hieman öklö olo, vähän niin kuin olisi syönyt Magnum-jäätelön. Jälkimaku on hyvin miellyttävä.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet