Leader Vegeway Leader Vegeway

VALIO Suklaalevyraadissa

Valio kidius maitovanukas kaakao
Tuotteen Valio kidius maitovanukas kaakao valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,18 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Valio -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus korkeintaan 5%, Tuotannosta poistuneet, Vanukkaat, viilit, rahkat, levitteet & valmispuurot.
 

Antti M 07.10.2007
Tummaa, melkein kiinteää mömmöä. Samettinen sekä jollain tapaa synteettinen suklaanmaku, joka ei houkuta. Jälkimakua jää suuhun kyllä mutta onko se tässä tapauksessa hyvä asia on ihan makuasia...;-)

Sanna K 07.10.2007
Ihan liian hyytelömäinen, ei tuntunut enää vanukkaalta. Myös maku oli vetinen ja laimea, kun olisi vesikaakaohon laitettu liivatetta. En tiedä oliko joku viallinen versio, ei se muistaakseni ennen noin pahalta maistunut.

Meeri 07.10.2007
Tämä vanukas teki vaikutuksen kiinteydellään. Kaakaon maku on hentoinen, vaikka aikuiseen makuun se saisi olla voimakkaampikin. Tätä täytyy hankkia uudestaankin.

Jarkko 27.09.2007
Kun purkin aukaisee, vastaan tulee erittäin miellyttävä kaakaon tuoksu. Makukaan ei kaakaon suhteen petä lainkaan, vaan tässä kaakaon maku todellakin tuntuu. Voisin jopa käyttää termiä "vanukkaiden tumma suklaa". Vanukkaan koostumus on lohkeilevan paksu, ja siitä irtoaa helposti isompiakin lohkareita. Suuntuntuma on erittäin sileä ja miellyttävä ja positiivisella tavalla "tutiseva". Tällaisella vanukkaalla lähtee ainakin allekirjoittaneella suklaanhimokin, mutta luonnollisesti vain tilapäisesti... Suurta namia!

Antti K 27.09.2007
Noniin, tästä lähtee rahkamaisia lohkaisuja eli todella tuhtia tavaraa, juuri kuin kaakaovanukkaan pitääkin. Tässä maistuu suklaa, jopa kaakao hyvin ja omaa sitä kautta luonnetta. Tästä tulee lapsuus mieleen joten se tekee tästä vielä rakkaampaa. Pidemmälle syötyä tasapaksuus iskee eli maussa ei ole jälkimakua erikseen tai en ainakaan sitä erota, jokainen lusikallinen tuntuu lopulta mauttomalta. Annan kuitenkin 4. Niin ja vielä miinusta purkista joka on juomoilla ja näin ollen vaikea saada kaikki herkut lusikkaan.

Marjo 27.09.2007
Kiiltävä, liukaspintainen, hyytelömäinen. Tekee mieli rikkoa koostumus sekoittamalla. Ei liian makea eikä voimakkaan makuinen. Kaakao maistuu vaikka itse tuote muuten vähän mitäänsanomaton.

Mika 27.09.2007
Tummahko vanukas, jotenkin perinteisen tuntuinen voimakkainen jälkimakuineen. Ihan miellyttävä kokonaisuus.

Susanna K 27.09.2007
Purkki hauska, lapsia houkutteleva. Vanukkaan maku hieman jauhomainen ja tummaan suklaan viittaava. Koostumus todella jämäkkä, jopa lusikka seisoi vanukkaassa kun testasin :) Plussaa juuri tuosta napakkuudesta ettei ole mitään löysää vanukasta vaan juuri sellaista kuten vanukkaan kuuluu olla. Pisteitä laskee valitettavasti jauhon maku vanukkaassa...

Satu 27.09.2007
Kohtuullisen tummahkoa ja kiinteän hyytelömäistä vanukasta. Mukava, että lusikalla saa otettua sellaisia lohkoja. Suurta huviani on yrittää syödä vanukasta vain reunoilta ja katsoa kuinka pitkään keskelle jäävä tolppa pysyy pystyssä. Maku on makean kaakaoinen. Ei kovin voimakas vaan enemmänkin pehmeä ja todella nopeasti katoava.

Antti H 27.09.2007
Aika tummaa, suklaista ja jotenkin pehmeän makuista vanukasta. Jälkimaku katoaa suusta nopeasti...

Janne J 27.09.2007
Vanukas on nimestä ja ulkonäöstä päätellen selvästi suunnattu junioreillle, joten saapa nähdä miten toimii aikuiseen makuun.. Ensimmäinen huomio koskee rakennetta, liivatetta on käytetty riittävästi, sillä lusikka jää aika tanakasti pystyyn purnukkaan survaistuna - hyvä. Vanukas on likimain sopivan tummaa ja sopivan makeaa, mutta hieman vaatimattomampaa ja ehkä vetisempää kuin jotkut maistelluista kilpakumppaneista. Ihan mielellään tämänkin kyllä söi :)
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet