Laatusuklaa

VALIO Suklaalevyraadissa

Valio kidius maitovanukas kaakao
Tuotteen Valio kidius maitovanukas kaakao valmistusmaa on Suomi. Se on saanut vierailijoilta pistekeskiarvon 2,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi jäsenten arviot tuotteesta ja kaikki Valio -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus korkeintaan 5%, Tuotannosta poistuneet, Vanukkaat, viilit, rahkat, levitteet & valmispuurot.
 

Nalle 25.07.2012 : Täytyy sanoa että tykkään tästä enemmän kuin maitosuklaaversiosta, erityisesti hyytelömäisen rakenteen takia, kun vanukasta voi kuoria pienissä kerroksissa kiposta. Maku saisi olla ehkä himpun verran täyteläisempi.

Miia 19.01.2011 : Urgh! En tykkää yhtään. Hyytelömäinen koostumus, maistuu liian tummalle omaan makuuni. Lisäksi maistuu vetiselle. Juoksevana versiona voisi nostaa pisteitä, mutta nyt pohjanoteeraus.

zsi 22.07.2008 : Keinotekoisen oloinen. Suklaavanukkaan pitää olla pehmeän kermaista. Tässä on mukana jotain hyytelöimisainetta sakeuttamassa ja sen huomaa. Epämiellyttävän tuntuista eikä suklaakaan maistu oikein hyvältä. Sitäpaitsi nimi on idioottimainen.

heiska 11.07.2008
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
www.lehtitarjouksia.com
Klaani Luontaistuotteet Lehtitarjoukset