Leader Vegeway Leader Vegeway

CADBURY Suklaalevyraadissa

Cadbury starbar
Tuotteen Cadbury starbar valmistusmaa on Irlanti. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,33 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Cadbury -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat.
 

Jenni V 17.12.2015
Jahans, Maraboun versiona on tullut tätä patukkaa jo maistettuakin, onkohan Cadbury yhtään parempi? A chewy cosmos of peanuts & caramel eli makealla maitosuklaalla kuorrutettua venyvää toffeeta 32% ja maapähkinää 23%. Pyöreä jööti on tahmainen, koska toffee on päässyt osittain maitosuklaan läpi. Haukkaan ja suun valtaa ylenpalttinen, tahmainen makeus varustettuna maapähkinävoin aromilla. Täyte on yhtä outo kuin Maraboun versiossa, eli jossain toffeen joukossa on jotain kevyen vohvelin tapaista, joka juuri maistuu sille maapähkinävoille. Muutama hassu pähkinärouhepalanen tulee vastaan, mutta varsinaista kovaa pureskeltavaa ei löydy, eikä vohvelia edes silmillä erota toffeepaljouden joukosta. Täytemassa tarttuu pahasti kurkkuun, ja pahentaa ylimakeuden efektiä. Ei tämä ole yhtään parempi kuin Marabou, eli kaksi pistettä.

Salla Elina Salo 10.12.2009
Suurennetun Twix-patukan näköinen suklaapötkö. Suuria pähkinänpalasia ja toffeeta
maitosuklaapäällisellä. Toffee on vetisen makuista, mutta sitkeää. Maitosuklaapäällinen
tuntuu olevan kaukana suomalaisesta maitosuklaasta, erittäin outo maku. Liian makea
kokonaisuus ja tuo outo maitosuklaa hämmentää.

Jarkko 15.04.2009
Tähtipatukaksi nimetty jööti on lähes putkenpätkän muotoinen ja haukatessa patukan maitosuklaakuoren alta löytyy puolijankkimaista toffeeainesta sen verran, että mummon suussa tekarit lakkaisivat välittömästi liikkumasta. Toffeen (jo tuon toisen nimeämättömäksi jäävän täytekoostumuksen) seasta löytyy myös maapähkinöitä, mutta ei läheskään niin paljon kuin kääreessä luvataan. Toffeen maku jää melko keskinkertaiseksi ja kun mikään muukaan ei erikoisemmin sytytä, niin keskinkertaiset pisteetkin ovat paikallaan.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet