Laatusuklaa

CADBURY Suklaalevyraadissa

Cadbury dairy milk marvellous creations jelly popping candy levy
Tuotteen Cadbury dairy milk marvellous creations jelly popping candy levy valmistusmaa on Iso-Britannia. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,50 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Cadbury -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (lisukkeelliset & maustetut).
 

Annamari 15.01.2019
Monenkokoisia ja muotoisia paloja, vaikea lohkottava. Hyvin tavallista maitosuklaata, jonka seassa on poksukarkkeja. Ne ritisevät mukavasti suussa ja sokeripinta rohisee hampaissa. Lisäksi seassa on hampaisiin tarttuvia jelly-karkkeja. Niistä en pidä, koska tarttuvat hampaisiin. Toki makuun ne tuovat pienoista raikkautta. Levy, joka ei eksyisi ostoskoriini toiste.

Anita 13.02.2015
Jahah, pojan tuliaisia Englannista. Mitähän tästäkin suklaasta oikein sanoisi. No ensinnäkin maitosuklaata, joka sisään on tungettu pieniä, päälystettyjä suklaa namuja. Lisäksi suklaa aiheutti oikean ritinäsirkuksen suussa, koska mukana on myös jotain ritiseviä murusia. Olen törmännyt tähän ilmiöön ennenkin - saatavana myös pussissa, ainakin Saksassa. Luvattua jellyäkin löytyi, mutta se jäi jotenkin muiden ainesosien jalkoihin. No muuten hyvää Cadburyn maitokuklaata.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
www.lehtitarjouksia.com
Klaani Luontaistuotteet Lehtitarjoukset