Laatusuklaa

CADBURY Suklaalevyraadissa

Cadbury flake
Tuotteen Cadbury flake valmistusmaa on Iso-Britannia. Se on saanut vierailijoilta pistekeskiarvon 3,67 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi jäsenten arviot tuotteesta ja kaikki Cadbury -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat.
 

Kaakaolehmä 30.10.2018 : Ei tämä ollutkaan yhtä herkullista kuin muistoissa. Tämähän on se tikku, joka tökättiin pehmistötteröön Lontoon-matkalla? No, nyt se oli kuivaa ja mureni niin pahasti että pöydällä oli aikamoinen sotku syömisen jälkeen. Pitäisi syödä ulkotiloissa :D Tämä olisi jännä tuote jos se olisi laadukkaampi...

Hilu 26.01.2013 : Ei tavanomainen suklaa ja ehkä juuuri siksi ihana poikkeus. Varsinkin kun Flaken saannin suhteen on haasteita. Kaikki kaverit ja tuttavat tosin jo tietävät, mitä tuoda tuliaisiksi. Olenpa kerran matkoilla ollessani ostanut erään kaupan koko "varaston". Nykyään taitaa saada Helsingistä. Suklaan maku, näkö ja tunne ovat pysyneet samoina 1980 -luvun alusta, jolloin itse tutustuin pehmiksessä mukana tulevaan Flaken palaseen, eikä kyllästytä vieläkään.

Jemppu 21.01.2008

Siirin 01.01.2008

Oona 10.08.2007 : Erikoinen koostumus, kuin veistettyjä suklaalastuja vieri vieressä.. sulaa ihanasti suussa, on myös kiva haukata ja rouskuttaa! Todella hyvää, harmi ettei tätä merkkiä saa Suomesta. Olisi pitänyt kantaa Englannista näitä kilokaupalla.

Merri 24.06.2007
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani