Laatusuklaa

CADBURY Suklaalevyraadissa

Cadbury twirl
Tuotteen Cadbury twirl valmistusmaa on Iso-Britannia. Se on saanut vierailijoilta pistekeskiarvon 4,67 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi jäsenten arviot tuotteesta ja kaikki Cadbury -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat.
 

Kaakaolehmä 30.10.2018 : Lemppari maistamistani Cadburyista, ja ihan oikeasti jopa tykkään tästä :D Katoaa suuhun kuin Suffeli Puffit, täytyy saada lisää ja lisää ja lisää... Onneksi näitä saa isommissakin pakkauksissa! Murenevan sisuksen päällä oleva suklaakuori estää sen ettei näiden syöminen ole yhtä sotkuista kuin Cadbury Flaken.

NEo 03.12.2011 : Muistaakseni tämä patukka käväisi joskus kauan aikaa sitten Suomen kaupoissa, mutta nykyään löytää vain brittituotteita myyvistä kaupoista. Cadburyn suklaat kärsivät hieman liiasta makeudesta, eikä niissä oikein ole luonnetta, mutta laitetaan tämä testiin. Kaksi sormea Twixin tapaan, liekkö pyritty ratsastamaan mielikuvilla. Patukka pöllähtää suuhun alta aikayksikön ja levittää suklaan aromia suun täydeltä. Tämähän on yllättävän hyvää suklaata eikä makeutta ole liiaksi. Näitä menisi helposti enemmänkin. Sopii suklaahimoon ainakin minulle.

Anna-Maria 26.06.2009 : Twirl on ehdoton suosikkini Cadburyn tuotteista. Britannian saapuessa kiidän jo lentokentän kiskalta ostamaan ekan patukan, marketeista saakin sitten säästöpakkauksissa. Just se suklaan rakenne patukan sisällä tekee tästä niin hyvän ja ainutlaatuisen.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani