Leader Vegeway Leader Vegeway

NJIE Suklaalevyraadissa

Njie propud chocolate
Tuotteen Njie propud chocolate valmistusmaa on Saksa. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,20 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Njie -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus korkeintaan 5%, Laktoosittomat, Proteiinipatukat ja -juomat, Sokerittomat / Ei lisättyä sokeria, Vanukkaat, viilit, rahkat, levitteet & valmispuurot.
 

Hanna P 13.08.2016
Keskiruskeaa vanukasta maitosuklaisella tuoksulla. Koostumus kiinteähkö ja maku pehmeän makea. Koostumus on passeli ja kivan pehmeä, mutta...Jotenkin pliisu tuote. Ei ärsytä ketään (kai), muttei myöskään säväytä. Ainut vaihtoehto arvosanaksi siis kolme.

Iikka 13.08.2016
Pehmeää vanukasta. Maku on suklainen, mutta oudosti vetinen sekä tuntuma on kummasti suuta kuivattava. Voisi olla makeampi makuuni, mutta syöhän tätä.

Jarkko 12.08.2016
Mukavan paksua, joskaan ei ihan lohkeavaa suklaavanukasta, jossa sileä koostumus. Maussa on jokin pieni pistävyys eikä juurikaan makeutta. Voisin jopa epäillä sokerittomaksi. Kaakaon maku jää varsin vaatimattomaksi. Hieman vetinen tuote jää keskikastiin.

Annamari 11.08.2016
Kohtuullisen jämäkkään ja kiinteää vanukasta, ei kuitenkaan lohkeavaa. Pehmeä koostumus ja pehmeä on makukin. Ei hullumpaa proteiinituotteeksi. Ei liian makeaa, mikä viehättää ja suklaakin maistuu. Yllättävän aito maku ja hyvä vanukas ns. terveystuotteeksi.

Jenni V 07.12.2015
Ruotsista välipalahyllystä löytyi jotain, jota olen jo pitkään odotellut myös suomen markkinoille: Sokeriton, suklaanmakuinen valmis proteiinivanukas. Kaikennäköisiä suklaaproteiinijuomia ja vanukasjauheitahan riittää pilvin pimein, mutta valmis proteiinivanukas kylmähyllystä puuttuu. Veikkaisin että menekkiä olisi, sillä tämäkin oli monta kuukautta säilyvä tuote, laktoositon, sokeriton, ja 2 dl purkissa rasvaa oli 3 g ja proteiinia 20g. Maitopohjainen vanukas oli pikkuisen löysän ja vetisen tuntuista, mutta maku oli tumman kaakaoinen (kaakaota oli 1,8%). Makeutusaineen sivumakua en huomannut, ja pidin siitä, ettei vanukas ollut liian makeaa. Ei tämä ehkä aivan perus-lastenvanukaan rinnalle kivunnut rakenteensa puolesta, mutta kyllä tämä omassa tuotekategoriassaan (proteiiniherkut) menee ihan kärkikastiin, ja kaakaonmausta plussaa. Ehdottomasti voisin ostaa uudestaankin, jos tällaista vain Suomesta saisi...
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet