Leader Vegeway Leader Vegeway

TESCO Suklaalevyraadissa

Tesco free from 4 strawberry & vanilla cones
Tuotteen Tesco free from 4 strawberry & vanilla cones valmistusmaa on Unkari. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Tesco -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Jäätelöt, Laktoosittomat, Vegaani.
 

Jenni V 11.07.2017
4 kpl 120 ml tuutteja, joissa on vaniljan ja mansikan makuista "jäätelöä" (arvoitukseksi jää mistä se on tehty, maitoa siinä ei ole) ja mansikkapyreesilmäke, sekä kaakaokuorrutteella vuorattu gluteeniton maissivohveli. Jäätelöt on kääritty hopeiseen folioon, ja ne näyttävät ehkä aavistuksen isommilta kuin "peruspingviinit". Avaan kääreen, ja valitettavasti ei näytä kauneudella olevan pilattu tämä jäde... Jäätelö on yritetty pursottaa kauniisti ruusukkeeksi mutta lähinnä lopputulos on hassu, eri kokoisia jäätelökasoja ja keskellä epämääräinen kastikeläntti.

No mutta jos ulkonäön unohtaa, niin ei tämä pahaa ole maidottomaksi jäätelöksi. Jäätelössä on kyllä selkeä "maidoton" erikoinen maku, eikä kermaisuutta hirveästi ole, mutta kyllä se ihan kelpoa on omassa sarjassaan. Mansikkapyreessä on aitoa mansikkaa, ja se maistuu luonnolliselta, eikä liian makealta. Pieni miinus hillon hileisyydestä täytyy tosin antaa.

Parasta tuutissa on ehdottomasti maissivohveli, se on varmaan paras gluteeniton jäätelövohveli jonka olen maistanut. Vohveli on sopivan rapsakkaa, sopivan paksuista ja kaakaovuorausta on tarpeeksi, ja se maistuukin hyvälle. Eihän tuo kaakaokuorrute pelkiltään syötynä mitään herkkua ole, mutta vohvelin vuorauksessa se ajaa asiansa. Arvon kakkosen ja kolmosen välillä, mutta omassa sarjassaan tämä mielestäni ansaitsee kolmosen. Plussaa myös edullisuudesta.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet