Leader Vegeway Leader Vegeway

TESCO Suklaalevyraadissa

Tesco 8 mini chocolate ice creams
Tuotteen Tesco 8 mini chocolate ice creams valmistusmaa on Espanja. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Tesco -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Jäätelöt.
 

Jenni V 14.07.2017
Kahdeksan minijäätelöpuikon valikoima, joka sisältää belgialaista suklaakuorrutetta ja vaniljajäätelöä. Verrattuna minimagnumeihin näiden koko on vieläkin pienempi, alkaa olla jo ehkä naurettavuuden rajoissa... Lisäksi tuntuu ettei suklaakerros ole yhtään niin rapsakka ja paksu kuin magnumeissa, vaikka prosenttimääräisesti suklaata pitäisi olla saman verran... Outoa. Ehkä tosin myös suklaan laatu vaikuttaa...

Maitosuklaa (4kpl): Maitosuklaa on aika vaaleaa verrattuna magnumin suklaaseen, ja tosiaan se ei samalla tavalla lohkeile ensi puraisulla. Jännän rakeinen rakenne suklaassa myös on, ja maku on enemmän "eskimopuikkokuorrutemainen" kuin aidon suklainen. Jäätelön maku on vähän mauton, tosin ei siitä magnumin liian pistävää vaniljaisuuttakaan löytynyt. Kyllä tämä syötävää on, pliisua tosin. Ehkä nyt hellyn juuri ja juuri kolmoseen.

Valkosuklaa (2kpl): Sama tarina jatkuu, suklaa on pettymys. Kuori on ohut, pehmeähkö, ja halvan makuinen. Jäätelön kanssa erittäin pliisu kokonaisuus. En anna nyt enää kolmosta, laitetaan kakkonen.

Manteli (2kpl): Oho, onpas runsaasti pientä mantelirouhetta maitosuklaan joukossa. Kyllä tämä yleensä parantaa kokonaisuutta, mutta suklaa on sen verran heikkoa, ettei tämä kolmosen yläpuolelle nouse. Magnumin mantelipuikko oli huomattavasti laadukkaamman tuntuinen. Kolmonen.

Keskiarvoksi muodostuu 2,75 joka pyöristyy kolmeen. Ihan ok, mutta jos saisin valita merkkituotteen ja tämän välillä, valitsisin tällä kertaa merkkituotteen hinnasta huolimatta.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet