Fazer

LINDT Suklaalevyraadissa

Lindt excellence orange intense 47-48%
Tuotteen Lindt excellence orange intense 47-48% valmistusmaa on Sveitsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,11 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Lindt -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus 40-64%, Levyt (lisukkeelliset & maustetut).
 

Jenni V 06.11.2016 (Jäsenprofiili)
100g ohut isopalainen levy semitummaa suklaata, jonka joukossa on pienen pientä appelsiinimarmeladipalaa 7% sekä rapeuttamassa vielä mantelia saman verran. Nyt on appelsiinisuklaa minun makuuni! Semitumma sopii kuin nenä päähän appelsiini-manteliyhdistelmään, appelsiinivalmiste ei ole yhtään liian sokerista mutta riittävän makeaa, ja aitoa hedelmäistä hapokkuutta on juuri passelisti suklaan makeuden vastapainoksi. Manteli on hyvä lisä tuomaan rakennetta ja neutralisoimaan vielä kulmia pois sokeri-happo-vastamauilta. Toimii, sellainen herkullinen mättösuklaa, ei ihan vitosen aromaattista iloittelua mutta mallikas nelonen kuitenkin.

Miriam 06.09.2008 (Jäsenprofiili)
Tässä suklaa minun makuuni. Pikantti tumma suklaa lisänä raikas appelssiini. Mielestäni palat saisivat olla pienempiä, muuten ulkonäkö miellyttävän tumma, jossa selvästi erottuvia palasia. Maku kaakaomainen, miellyttävän hedelmäinen. Voimahkaakko jälkimaku, jopa hieman jauhomainen.

Jarkko Karhunen 26.08.2005 (Jäsenprofiili)
Liekö tämä appelsiinia, joka tätä kitkerää suklaata maustaa. Karmea maku. Pthyi.

Satu 26.08.2005 (Jäsenprofiili)
Tuoksuu valuvasti appelsiinille jo ennenkuin pala ehtii suuhun. Suklaa ei maistu niin tummalle kuin miltä näyttää tai sitten vahvan aromin antavat appelsiinin palaset peittoavat sen 6-0. Liekö palaset ihan ehtaa hedelmälihaa?

Marjo 26.08.2005 (Jäsenprofiili)
Voimakas tuoksu. Mämmin makuista! Sitruunan aromi. Hyvä koostumus. Eksoottinen makuelämys. Tumma. Jännä.

Antti H 26.08.2005 (Jäsenprofiili)
Tiukka tumman suklaan ja vieno appelsiinin maku. Jälkimaku ei lähde kulumallakaan.

Kirsi T 26.08.2005 (Jäsenprofiili)
Voimakas tumman suklaan tuoksu ja maku yhdistettynä appelsiiniin. Varmaankin sopii hyvin mustan kahvin kanssa. Ei kuitenkaan herkuttelusuklaa. Oliko joukossa hillottuja appelsiineja?

Mika 26.08.2005 (Jäsenprofiili)
Hedelmän ja suklaan sekoitus. Miellyttävä koostumus ja hieno maku. Ei "syöntisuklaata" vaan pari palaa kerrallaan.

Susanna K 26.08.2005 (Jäsenprofiili)
Ulkonäkö Kismet-suklaamainen. Tulee mieleen Nutrilett-suklaapatukka. Voiko suklaa olla neutraali ja silti hyvää? Pikantti appelsiinin maku.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet