Fazer

LINDT Suklaalevyraadissa

Lindt almond
Tuotteen Lindt almond valmistusmaa on Saksa. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,86 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Lindt -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (täyte), Tuotannosta poistuneet.
 

Vappu 26.05.2009 (Jäsenprofiili)
Lemppari jo vuosien takaa. Isoja paloja ihanan makeaa ja toffeeseen vivahtavaa maitosuklaata, täytteenä kermaista maitokreemiä ja joka palassa kokonainen paahdettu manteli. Koska en kavahda makeaa, ei tämä ole makuuni liian äitelää vaikka hyvin makea kokonaisuus onkin. Paras mantelisuklaa, jota olen tähän mennessä maistanut.

Minna Hi 15.03.2008 (Jäsenprofiili)
Pehmeä makea tuoksu, vesi herahtaa kielelle. Maku on ihan mieletön -> jokainen pala sisältää kokonaisen mantelin ja jotain vaaleaa kermaista täytettä, joukossa pieni aavistus karvasmantelia. Ei liian makea, vaan juuri sopiva sekoitus suklaata ja pähkinää. Kyllä Lindt osaa tämän suklaan teon taidon!

Salla Elina Salo 26.02.2008 (Jäsenprofiili)
Puolikkaan kuplan muotoisia paloja levyssä, kokonainen manteli sisällä. Manteli on melko kuiva pureskeltava ja suklaa aavistuksen vetisen makuinen. Suklaasta puuttuu makeutta tasapainottamaan kuivaa mantelia. Rapeus hyvin miellyttävä.

Reeta 26.02.2008 (Jäsenprofiili)
Maitosuklaakuorrutus, sisällä jotakin massaa ja kokonainen manteli. Manteli maistuu hiukan marsipaanille, johon täyte ilmeisesti vaikuttaa. Maitosuklaa perinteistä Lindtin maitosuklaata, makeaa.

Tuomas 26.02.2008 (Jäsenprofiili)
Maitosuklaata, jossa kokonaisia manteleita sisällä. Kokonaisina mantelit ovat miellyttävämpiä kuin useimmissa mantelisuklaissa rouheena oleva manteli. Mantelisuklaaksi tosi hyvää.

Anne P 28.10.2005 (Jäsenprofiili)
Rasvainen, tahmea, liian makea, suorastaan äklöä. Tämä jätetään hyllylle.

Jarkko Karhunen 28.10.2005 (Jäsenprofiili)
Maukas suklaa, joskin hieman miedonlaista. Mantelimainen tai marsipaanimainen maku jää suuhun kummittelemaan. Ulkonäkö petti pahemman kerran. Suklaa ilman mantelia on varsin mauton.

Mika 28.10.2005 (Jäsenprofiili)
Vaaleaa, neutraalin makuista suklaata. Hammas törmäsi kovaan pähkinään joka pilasi makunautinnon. Peruskamaa...

Antti H 28.10.2005 (Jäsenprofiili)
Vähän Kinder-munamainen valkoisen- ja maitosuklaan yhdistelmä. Sisällä oleva mantelikin oli herkullinen, näitä voisi syödä useammankin.

Satu 28.10.2005 (Jäsenprofiili)
Tulee mieleen yksi walesilaisen koulun taideluokka, jossa vietin kuukauden päivät huuhailemassa, mutta ei siitä sen enempää. Manteli vie voiton mauttomasta suklaasta. Höh!

Marjo 28.10.2005 (Jäsenprofiili)
Kapselimainen. Suklaa hieman pahvimaisen makuista. Ja jälleen pähkinää sisällä! Hyvä paksuhko koostumus, hienoinen karvas mantelin maku. Mielenkiintoista.

Nina P 28.10.2005 (Jäsenprofiili)
Näyttää hyvältä, mutta ei ole. Kauheaa jankkkia. Hyi.

Rami 28.10.2005 (Jäsenprofiili)
Hauskanmuotoinen pala, sisällä valkoista mössöä ja kiva ylläripähkinä. Vähän äitelää ja rasvaista, yllättävän väkevä jälkimaku (vai johtuukohan se jo siitä, että tämä on jo viides testipala).

Minna R 28.10.2005 (Jäsenprofiili)
Herkullisen pullea ulkonäkö. Suklaa aika latteaa johon sekoittuu epämääräinen pähkinänmaku. Suuhun jää väljähtynyt maku. Menee makean nälkään paremman puuteessa.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet