Fazer

LINDT Suklaalevyraadissa

Lindt creation irish coffee
Tuotteen Lindt creation irish coffee valmistusmaa on Ranska. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,67 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Lindt -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Alkoholia sisältävät, Levyt (täyte).
 

Joonas 01.04.2006 (Jäsenprofiili)
Pehmeä, toffeinen ja oikeen hyvää. Melko makea, joten koko levyä ei kannata syödä kerralla. Whiski antaa lisäpotkua, sopii kahvin tai muun juoman aveciksi.

Satu 01.04.2006 (Jäsenprofiili)
Isoja litteitä palasia. Maitosuklaata, jonka sisällä pehmeää nougatmaista täytettä. Täyte maistuu tavallista vähemmän liköörille, mutta silti suklaa ei maistu juuri lainkaan.

Antti H 01.04.2006 (Jäsenprofiili)
Voimakkaan makuista täytettä. Suklaan maku jää taka-alalle. Ehkä hieman kahvin vivahdetta.

Jarkko Karhunen 23.02.2006 (Jäsenprofiili)
Tuoksu on alkoholimaisuudessaan voimakkaampi kuin muissa haistelemissani suklaissa. Puraisemalla maistuu viski, josta en koskaan ole pitänyt edes juomana. Visko sopii kuitenkin paremmin suklaan täytteeksi kuin lasiin, tosin itse jättäisin molemmat väliin. Tämä suklaa on ehdottomasti vain aikuiseen makuun, koska itse suklaan maku jää varsin pienelle huomiolle.

Susanna K 23.02.2006 (Jäsenprofiili)
Alkoholi tuoksuu heti kun suklaan ottaa nenän alle. Ihan kun söisi viskipaukun. Viinan makuiset suklaat eivät ole suosikkejani. Täytyy olla todella kova suklaanhimo jotta tällaisen laittaa suuhun. Kehotan uusimaan suklaareseptin.

Kirsi T 23.02.2006 (Jäsenprofiili)
Erinomaista täytesuklaata. Täytteessä alkoholin häivähdys: rommia tai arrakkipunssia. Älyttömän hyvää ja isoja paloja.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani