Laatusuklaa

LINDT Suklaalevyraadissa

Lindt passion chocolat orange & pistache
Tuotteen Lindt passion chocolat orange & pistache valmistusmaa on Sveitsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,90 ja löytyy top 100 -listan sijalta 43. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Lindt -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (lisukkeelliset & maustetut), Tuotannosta poistuneet.
 

Anita 06.02.2015
Aivan ihanan tuoksuista, ohutta maitosuklaata. Appelsiini ja pistaasi pähkinä erottuvat pohjan puolelta hyvin. Ensimmäisen rouskuttelu palan hallitsevin maku oli kyllä appelsiini. Imeskeltäessä maistui tietysti hyvä Lindtin maitosuklaa, mutta sitten suuhun jäivät sattumat. Minusta tämä on ehdottomasti rouskuttelu suklaa, kun haluaa "täydellisen" nautinnon. Pääsee kyllä minun listalle.

Kirsi I 14.10.2011
Enpä olisi ihan helposti uskonut, että appelsiinisuklasta tulee suosikkiani. Ohuen levyn toiselle pinnalle on ripoteltu runsaasti kirpsakkaa appelsiinikrispiä ja pistaasimuruja. Maitosuklaa on täyteläistä ja pehmeää ja mausteet pinnalla sekoittuvat suussa upeaksi kokonaisuudeksi, jossa kuitenkin on sopivasti vaihtelua: välillä maun valtaa appelsiini ja välillä pistaasimanteli.

Iikka 27.02.2011
Herkullisen näköistä pähkinäistä, ja tuoksukaan ei pöllömpi, hieman appelsiininen. Maku on marsipaaninen... Siis hetkinen..? Näyttää pähkinältä, tuoksuu appelsiinilta ja maistuu marsipaanilta. Otetaampa uusiksi: Kolmannen palan jälkeen olin jo maistavinani suolaakin. Hämmentävä herkku. Aivoni muljahtivat ja pitkällisen harkinnan päätteeksi täydet pisteet!

Päivi 18.02.2011
Palasesta tulee mieleen Daim-suklaa. Tässä on pohjalla näkyvissä paljon sattumia. Tuoksahtaa appelsiinille. Raikas appelsiinin maku. Suklaa on kyllä makeaa. Appelsiini ei silti tuo riittävästi raikkautta. Maut kyllä sopii yhteen. Harmittavan nopeasti katoaa maku suusta.

Hanna P 17.02.2011
Kerrassaan jännännäköistä suklaalevyä. Vaaleassa maitosuklaassa toisella puolella levyä pinnalla on beigenvihreitä sattumia ja toisella puolella vuoroin suht tasaista pintaa ja vuoroin kaiverrettuna tekstiä Lindt. Makeanmakea, mut miellyttävä tuoksu. Hyvin rouskuvia sattumia. Ei lainkaan pahaa. Maku raikkaan hedelmäinen ja sattumat jälleen rouskuvia, vaan eivät kovin vahvan makuisia. Hyvin makea suklaa, mutta maun raikas hedelmäisyys pelastaa maun miellyttävälle puolelle.

Jarkko 17.02.2011
Liian ohuen maitosuklaalevyn toisen puolen pinnalle on levitetty runsaasti murskeita. Miksi vain toisen puolen? Mausta tunnistan appelsiinin ja jonkin hieman marsipaania hetkittäin muistuttavan maun. Appelsiini on tälläkin kertaa mieluisa maku, mutta en oikein tiedä mitä sanoa noista rouheista yleisesti... Turhia? Oliko tässäkin suklaassa hieman suolaa esimerkiksi pähkinämurskeen pinnalla? Miten voikin mielipide jakaantua yhdessä päässä näin moneksi...

Miriam 01.01.2011
Ihanan sitruksinen, makea. Todella makea, mutta ei mielestäni kuitenkaan liian makea. Suklaa hyvää, maut sopivat hyvin yhteen. Purtavaa.

Marika 25.12.2010
Maitosuklaalevy varustettuna jännittävillä rönillä. Jotain pähkinäntapaista näyttäisi olevan, sekä epämääräisiä keltaisia suikaleita. Sitrushedelmän kuorisuikaleita, veikkaisin. Tuoksuu hyvälle jopa nuhanenään. Hyväähän tämä onkin. Intensiivisen makuista, mutta ei liiaksi asti. Karvasmantelinmausta veikkaisin pistaasia, joka on kuitenkin onnistuttu pitämään kurissa. Appelsiini taittaa (tai peittää) edeltäjänsä maun melko hyvin.

Sanni 24.12.2010
Maitosuklaata, jossa jotakin pähkinärouhetta tms. Maistuu selvästi lievästi appelsiinilta. Pistaasin makua en tästä löytänyt, mutta hyvää tämä silti on.

Oskari 22.12.2010
Kunnon pistaasirouheella peitetty kohtuullisen ohut levy näyttää ainakin houkuttelevalta. Tuoksu aika pistävän pistaasimainen. Makua hallitsee appelsiini ja pistaasi peittyy aika pahasti sen alle. Maistuu aika käyneeltä jotenkin. Ei sovi kyllä omaan makuun ollenkaan ja mielestäni appelsiini olisi pitänyt jättää vähemmälle.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani