Fazer

LINDT Suklaalevyraadissa

Lindt lindor zitrus
Tuotteen Lindt lindor zitrus valmistusmaa on Sveitsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,22 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Lindt -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Rasiat, pussit & yksittäiskäärityt, Valkosuklaiset.
 

Annamari 03.05.2017 (Jäsenprofiili)
Kääre on raikas ja limenvärinen. Sen sisällä on valkosuklaapallo, joka tuoksuu voimakkaan sitruksiselle, raikkaalle. Sisältö on rasvaista kreemiä, mutta ei valitettavasti niin kirpeän makuista kuin tuoksu antoi olettaa. Sitruksen maku taittaa aavistuksen ihan liian makeaa valkosuklaata, mutta jäin kaipaamaan kuitenkin raikkaampaa kokemusta. 2,5 p.

Saara 28.08.2012 (Jäsenprofiili)
Lindtin tuttuja pehmoisia suklaatryffelipalluroita ja tällä kertaa maistelussa sitruksinen valkosuklaa. Siitä tavallisesta valkosuklaalindorista en niin välitä, mutta tässä makeus ei ole lähimainkaan niin läpitunkevaa vaan sitruunan vivahde on onnistunut ja raikas. Koostumushan kaikissa näissä tryffeleissä on onnistunut, kuori rapsakka ja täyte pehmeä ja herkullinen, mikäli nyt yleensä tryffeleistä pitää.

Minna Hi 04.07.2012 (Jäsenprofiili)
Valkosuklaa ei sinänsä tuoksu kovin houkuttelevalta. Kuoren läpi tuoksuu silti lupaava sitrus. Kuoren alla täyte on pehmeää ja kermaista, jops hieman voimaista. Maku on mukavan limeinen eikä valkosuklaa häiritse makunautintoa. Ihan parhaita valkosuklaita. Iltapäivän kahvihetkeen täydellinen tai nautittavaksi valkoviinin kanssa.

Kirsi I 05.05.2012 (Jäsenprofiili)
Suuria valkosuklaapalloja, jotka tuoksuvat voimakkaasti sitruunaiselle. Pinnalla oleva valkosuklaa on ihan niin makeaa ja rasvaista kuin odotinkin, mutta makeudesta huolimatta raikkaan sitruunainen täyte kruunaa tämän palleron maun. Kun päällys ja sisus sekoittuvat suussa, on kokonaisuus ihan tasapainoinen. Katosivat pussista ennen kuin itse ehdin saada kontrollipalleroa...

Marke H 28.04.2012 (Jäsenprofiili)
Valkoisia palloja, halkaisija noin 3cm. Tuoksu lempeän sitruunainen. Sisällä valkoista, voimaista täytettä. Sisus ei houkuttele maistamaan uudelleen. Maistan kuitenkin. Sisus sulaa suusta pois, sitruunainen valkosulkaa jää kielelle, kunnes sulaa sekin pois. Imelää, hyvin imelää, mitään sanomatonta.

Hanna P 27.04.2012 (Jäsenprofiili)
Hauskoja, aivan pallonmuotoisia ja ihan reilunkokoisia valkosuklaapalloja. Tuoksu hyvin makea ja hieman sitruunainen. Sisällä mukavan kiinteää valkoista täytettä. Kyllähän näissä esanssi maistuu, mut ei vaan mahda mitään...valkosuklaapallot ovat heikkouteni!

Iikka 26.04.2012 (Jäsenprofiili)
Jännännäköinen pallo, joka tuoksuu sitrukselle, sille tiireritötterölle. Suht miedon valkosuklaakuoren alla on jotain voista töhnää. Samainen sitrus maistuu, muttei kovin aggressiivisesti. Ja kyllähän tämä lopulta on hyvinkin makea kokonaisuus. Kaksi palloa lienee pitkälti maksimi, mutta senkin määrän jälkeen alkaa jo pyörryttämään. En todellakaan tykkää makeista valkosuklaista, mutta tämä ei ole missään nimessä pahimmasta päästä.

Päivi 26.04.2012 (Jäsenprofiili)
Valkoisia palloja, jossa on sitruunainen tuoksu. Suklaa on kylmää. Sisällä valkoista kylmää kreemiä, mukavan sitruunainen maku. Hapokkuus lievittää valkosuklaan makeutta. Kiva kokonaisuus kyllä. Pienenä määränä tää on hyvää, mutta liika on sitten liikaa. Liian makeaa lopuksi ja myös suu paleltuu. Kesä kuumalla tää olis kyl sopivaa viilekettä.

Jarkko Karhunen 26.04.2012 (Jäsenprofiili)
Sitruunavohveli tuoksuu valkosuklaisen pingispallon läpi. Murskaan pallon hampaillani ja kyllä se sitruunan maku vaan sinnittelee ainoana varsinaisena makuna. Tokihan citruksen olisi voinut odottaa sisältävän muitakin hedelmiä, ainakin appelsiinia. Valkosuklaakuori on melko paksu, kuten on täytteen koostumuskin. Yltiöraikkaanakaan tämä ei maistu lainkaan tiskiaineelta tai hyyttysmyrkyltä. Tämä suklaa varmasti viilentäisi jäätelön tavalla kesähelteellä.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani