Fazer

LINDT Suklaalevyraadissa

Lindt excellence noix de coco intense 47%
Tuotteen Lindt excellence noix de coco intense 47% valmistusmaa on Ranska. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 1,67 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Lindt -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus 40-64%, Levyt (lisukkeelliset & maustetut).
 

Anita 08.03.2013 (Jäsenprofiili)
Tummaa suklaata, kummallinen, ei suklainen haju. Iik, taas kookosta. Tumma suklaa, ei suosikki, kookos, inhokki. Blääääh.

Miriam 18.02.2013 (Jäsenprofiili)
Isoja paloja, tunnistan kyllä mauksi kookoksen, mutta tämä ei ole erityisen hyvää silti, vaikka kookossuklaa on lempparini. Ihmeellistä. Suklaa on kyllä hyvää, mutta kookos tässä ei ole hyvää. En tiedä onko kookos vai suklaa tässä se liian rasvainen osuus sittenkin.

Jarkko Karhunen 01.02.2013 (Jäsenprofiili)
Puolitummaan suklaan seassa on kookohiutaleita, värin perusteella mahdollisesti paahdettuja. Vaikka olenkin kookoksen ylin ystävä, niin tässä homma vaan ei toimi. Syyllinen ei kuitenkaan ole kookos vaan suklaa, joka on aivan karmaisevan teollisen makuista. Tässä suklaassa tuntuu olevan kaikki mahdollinen vinksallaan ja se on suorastaan vastenmielistä syötävää. Edes kookos ei pelasta tätä tuotetta.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet