Fazer

LINDT Suklaalevyraadissa

Lindt petits desserts poire belle hélène 47%
Tuotteen Lindt petits desserts poire belle hélène 47% valmistusmaa on Ranska. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,22 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Lindt -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus 40-64%, Levyt (täyte), Tuotannosta poistuneet.
 

Satu 24.08.2006 (Jäsenprofiili)
Silkinpehmeää tummahkoa laadukkaanoloista suklaata. Kun tietää mitä tämä on, tulee oikein makusteltua. Maistuu Smurffi-limsalle! =) Päärynän maku on alussa hento, mutta suklaan jo sulettua hampaisiin tarrautuneet palaset ottavat loppukirin.

Antti H 24.08.2006 (Jäsenprofiili)
Tummahkoa, mutta makeaa suklaata. Täytteessä on mukavia sitkeitä palasia ja mieto päärynän maku. Suklaa on laadukkaan oloista.

Timo P 24.08.2006 (Jäsenprofiili)
Ihme möntti. Inhoja kovia muruja. Banaanivivahde? Maku 3 arvoinen, mutta koostumus ja muoto tiputtaa kahteen. Jälkimaku hammashoitolan fluoraus. Hedelmän maku vahvistuu suussa pitkään.

Niina 24.08.2006 (Jäsenprofiili)
Kamalaa. Niljakasta ja voimaista, joku hedelmävivahde. Ei voi kyllä
suklaanautinnosta puhua. En ottais lisää. Jälkimaku vahvistuu koko ajan...

Mika 23.08.2006 (Jäsenprofiili)
Mahtavaa, mitä tämä on? Yhdestä palasesta en osaa sanoa mitä suklaan seassa oli, mutta se oli hyvää. Koostumus sopivan pehmeä, mutta samalla jämäkkä.

Marjo 23.08.2006 (Jäsenprofiili)
Vaahtoinen tuoksu. Rapisee. Hämmentävä kokemus: joku marja, tumma suklaa. Koostumus ok. Hämmentävää...! Vadelmaa?

Jarkko Karhunen 23.08.2006 (Jäsenprofiili)
Tuttu maku, tosi tuttu, mutta mikä ihme tämä on. Nyt hokasin, päärynäähän tämä on! Suklaa näyttää tummalta, mutta ei ole sitä kuitenkaan. Ihanaa. Päärynäsuklaata, ottakaas muut äkkiä mallia!

Susanna K 23.08.2006 (Jäsenprofiili)
Tuoksahtaa mukavan hedelmäiselle. Suklaa makuna suht neutraali kun taas sisältö on hallitseva. Jotain purukumimaisia paloja jää suuhun jälkipotkuna. Ihan toimiva pläjäys.

Janne J 23.08.2006 (Jäsenprofiili)
Pehmeää vaaleahkoa täytesuklaata. En osaa sanoa, että mikä tässä maistuu, mutta makuhermoja se hivelee. Häivähdys vadelmaa? Tulee joulu mieleen jostain syystä. Riittoisa jälkimaku.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani