Fazer

LINDT Suklaalevyraadissa

Lindt excellence poire intense 47%
Tuotteen Lindt excellence poire intense 47% valmistusmaa on Ranska. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,80 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Lindt -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus 40-64%, Levyt (lisukkeelliset & maustetut), Tuotannosta poistuneet.
 

Antti H 21.05.2007 (Jäsenprofiili)
Mieto appelsiinin (?) maku täydentää tätä jollain raksuvalla täytettyä tummaa suklaata. Jälkimaku on sopivan makea.

Jarkko Karhunen 21.05.2007 (Jäsenprofiili)
Tumma suklaa tuoksuu raikkaalle hedelmälle. Ohuessa suklaassa näkyy myös vaaleita lastuja. Imeskellessä maku ei tunnu lainkaan kitkerältä, vaan perusteellisen maksimaalisesti sokeroidut päärynälastut makeuttavat kokonaisuuden ehkä hieman liiaksikin. Mukavan erikoinen makuyhdistelmä, jota söisi kyllä enemmänkin. Harmi kun pakkauksessa ei mainittu kaakaoprosenttia lainkaan.

Susanna K 21.05.2007 (Jäsenprofiili)
Suklaa jossa maistan... vadelmaa? Banaania? Hajuvettä? Valinnan vaikeus maun suhteen, mutta silti sukla aomaa kiehtovan maun. Ei hassumpaa.

Satu 21.05.2007 (Jäsenprofiili)
Tummaa suklaata, jossa yllättävän voimakas päärynäesanssin maku. Tosin päärynäksi en olisi tätä ilman etukäteistietoa osannut tunnistaa. Yhdistän ko. maun niin vahvasti kirkkaan vihreisiin hedelmäkaramelleihin, että suklaan kanssa kokonaisuus on liian ristiriitainen.

Antti K 21.05.2007 (Jäsenprofiili)
Voimakkaat maut puskevat esiin eri aikaan. Ensin maistuu tummasuklaa joka tuntuu hiukan kitkerältä ja rakeiselta ja kun suklaa on sulanut, alkaa maistua päärynän ja mantelin palaset. Päärynä maistuu voimakkaasti joka on sinänsä hyvä, mutta maku yhdistettynä voimakkaan tummansuklaan kanssa on liikaa.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani