Fazer

LINDT Suklaalevyraadissa

Lindt lindor haselnuss
Tuotteen Lindt lindor haselnuss valmistusmaa on Sveitsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Lindt -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Rasiat, pussit & yksittäiskäärityt.
 

Annamari 14.02.2016 (Jäsenprofiili)
Oletan että kyseessä on sama tuote, kun Lindor kääreessä lukee Noisette Avellana ja Hazelnut Nocciola. Tuttu Lindor kääre, tällä kertaa tumman ruskea. Tuoksuu oikeastaan samalta kuin maitosuklainen Lindor-kuula eli hyvin makealta. Kuulan kuori on maitosuklaata, pehmeää ja makeaa sellaista ja suklaan joukossa on pieniä pähkinän paloja. Täyte puolestaan on sitä maitosuklaakuulallekin tuttua todella voista, vähän kreemimäistä suklaamassaa, joka huoneenlämmössä ei ole kovin jämäkkää. Pähkinä maistuu tässä todella miedosti ja ero maitosuklaaversioon on todella pieni. Pähkinänpalat lähinnä jäävät inhottavasti hampaiden väliin ja ärsyttävät, koska makua niistä ei juurikaan tule. Lindor-fanina tämä kyllä menee, mutta nauttisin jääkaappikylmänä ja tosiaan, kyllä ne perus maitosuklaakuulatkin riittävät, tältä odotin paljon pähkinäisempää ja sellaista nougattista makua, mutta jouduin vähän pettymään.

Jarkko Karhunen 23.01.2015 (Jäsenprofiili)
Nämä ruskeat pallot ovat muuten samaa tavaraa kuin punaiset maitosuklaapallot, mutta sekä täytteen että suklaan seassa on pähkinänpalasia. Joku saattaisi tykätä niistä, mutta minä en. Ne tekevät kokonaisuudesta nougatinmakuisen ja sehän ei ole eduksi millekään suklaalle.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet