Fazer

LINDT Suklaalevyraadissa

Lindt lindor kokosnuss
Tuotteen Lindt lindor kokosnuss valmistusmaa on (ei tiedossa). Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 4,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Lindt -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Rasiat, pussit & yksittäiskäärityt.
 

Annamari 08.02.2016 (Jäsenprofiili)
Ensiksikin täytyy kommentoida, että mukava että Helsingin Stockman myy Lindor-kuulia yksittäin. Vielä kun saisi kaikki maut sinne!

Nyt maistelussa kookos-Lindor. Jännityksellä odotan, koska yleisesti kookosjutut, kuten esimerkiksi Bounty-patukka eivät kuulu suosikkeihini. Kääre on ihana ja kaunis turkoosi. Kuula on maitosuklainen. Tuoksu on heti selkeän kookoksinen ja pehmeä. Täyte on valkoinen kreemi. Ihana Lindoreiden rasvaisuus ja pehmeys valtaa suun. Makeaa on ja voista, mutta jostain syystä se ei näissä häiritse. Kookoksen maku on saatu miellyttävän pehmeänä ja tunnistettavana mukaan. Ja pidän siitä että koostumus on sileä, vaikka voisihan mukavan lisän tuoda kookoshiutaleet jossain muodossa. Ehdottomasti näiden kuulien parhaimmistoa, todella vahva nelonen.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani