Fazer

LINDT Suklaalevyraadissa

Lindt mini pralinés (100g)
Tuotteen Lindt mini pralinés (100g) valmistusmaa on Sveitsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,50 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Lindt -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Rasiat, pussit & yksittäiskäärityt.
 

Joona 11.12.2017 (Jäsenprofiili)
Erinomaisen näköinen ja laadukkaan oloinen lajitelma yhdeksää eri makuavarianttia konvehteja. Rasia maksoi Citymarketissa 6.45 joten suhteellisen kalliista rasiasta on kyse. Yhtä konvehtia on rasiassa neljä kappaletta, ja muita on kaksi. Aloitetaan:
Dark & milk chocolate with almond cream and almond pieces, 5p
Jännän näköisessä konvehdissa on erinomainen maku. Jopa hedelmällinen- täyte on uskomattoman herkullista. Suklaasta kaakaoista makua. Erinomainen!!
White and milk chocolate with orange marzipan,5p
Marsipaani on aiheuttanut minulle traumoja- muistelen, että en ole ikinä tykännyt. Tämä on myöskin se konvehti, jota on neljä kappaletta. Traumat ovat kuitenkin mennyttä- todella raikas hedelmäinen maku ja pehmeä rakenne takaavat erinomaisen kokonaisuuden. Suklaa saa nyt olla- appelsiinimarsipaani on todella hyvää.
Hazelnut nougat with hazelnut pieces, 4p
Tästä ei ainakaan hasselpähkinää nimen perusteella puutu! Ulkonäön perusteella tulee mieleen enkkulakut- "lakritsi" on tässä tummempaa nougatia ja "täyte" vaaleampaa. Mausta tulee mieleen wiener nougat, tosin tässä konvehdissa on kaakaoisempi maku. Hasselpähkinöistä tulee hieman karvautta, joka ei tee nougatista niin makeaa. Hyvä tämäkin, mutta ei ihan viittä pistettä.
Pistachio marzipan, 4p
Tässä taatusti tämän rasian rumin konvehti- pistaasipähkinä konvehdin yläreunalla. Marsipaani on mietoa, ja suklaata ei tunnu olevan. En sitten tiedä miksi tuo pähkinä oli tuossa päällä, mutta maku on siitä huolimatta hyvä. Pidänkö marsipaanista sittenkin?
Orange filling atop dark chocolate heart, 5p
En ymmärrä itan tarkalleen mitä "atop" tarkoittaa, mutta epäilen että konvehdin yläpuolella on jotakin appelsiinitäytettä, ja alapuoli on umpisuklaata. Ja näin asia myös on! Suklaan ilmeisesti piti olla tummaa, mutta tämä maistuu aivan maitosuklaalta. Fazerinaako? En tiedä, mutta yhtä hyvä jollei parempi. Erittäin raikasta löysää appelsiinitäytettä ja
pehmeää, herkullista suklaata.
Champagne truffle, 4p
Shampanjatryffeli kuulostaa mielenkiintoiselta - mukana on myös alkoholia. Kova suklaakerros pamahtaa rikki, ja sitten maistuu jokin karvas - kyllä, alkoholi. Onneksi kuitenkin tämän etanolin maku jää sen verran laimeaksi, että se ei varsinaisesti haittaa kokemusta. Suklaa hyvää.
Macchiatto milk chocolate cup, 1p
Macchiatto on ilmeisesti jotakin kahvia. Konvehti on hauskan muotoinen, ja todella hieno - tähden muotoinen "kahvikuppi", valkoista täytettä ja päällä suklaahippuja. odotukset ovat korkealla, mutta YÖK! Kahvi on aivan älyttömän pahan makuista. Vahvaa, ja se peittää kaiken muun alleen. Jälkimakukin on aika lailla hirveä.
Milk chocolate with crunchy caramelized hazelnut pieces, 4p
Rasian tylsin konvehti. Varsin kova palanen kyllä on. Maitosuklaa on erinomaisen makuista. Hasselpähkilöistä tummempaa makua, ja kivaa rahisevaa purutuntumaa. Hyvä konvehti, mutta vähän ehkä tylsä.
Almond & Hazelnut soft nougat, 4p
Kivan näköinen konvehti, jolla on röpeilöinen kuorrutus. Hyvänen aika, kun on makea- tulee hieman mieleen Maraboun Dubbelnougat. Maku on kuitenkin erinomainen - makeudesta iso miinus.

Loppusanat: Mahtava rasia, yhtä poikkeusta lukuunottamatta. Lähentelee yhtä parhainta konvehtirasiaa, joita olen maistanut. Arvosanaksi muodostuu lukumäärät mukaan lukien 4. Suosittelen!

Annamari 24.11.2016 (Jäsenprofiili)
Kaunis pieni laatikko, jossa 20 pientä konvehtia ja makuja jopa 9 erilaista.

2 x Dark & milk chocolate with almond cream & almond pieces: Tummasuklaakuori, sisällä kaksiosainen täyte, tummempaa ja vaaleampaa. Karamellinen maku. Makea kokonaisuus, mutta toki (makea) tumma suklaa hieman tasapainottaa. Maukasta! 4 p.

4 x white & milk chocolate with orange marzipan: Kaunis palleromainen valkosuklaakuorinen konvehti tummasuklaisin koristeluin. Täyte on marsipaania, joka maistuu tosi miedosti appelsiinille. Ihan hyvää, mutta ei sekä marsipaanin että appelsiinin maku on todella huomaamaton ja kesy. 3 p.

2 x Hazenut soft nougat with hazelnut pieces: Kanttinen kolmikerroksinen konvehti, jossa ei varsinaista kuorisuklaata. Tuoksu hasselpähkinäinen, semmoinen gianduja-tyyppinen. Rasvaista ja makeaa, ei niin pähkinäistä kuin odotin. Tuo aavistuksen ainakin koostumukseltaan mieleen WIener Nougatin. 3 p.

2 x Pistachio marzipan: Tummasuklaakuorinen konvehti, jonka täytteenä vaaleanvihreää alkoholille tuoksuvaa marsipaania. Ei maistu pistaasille vaan lähinnä jollekin epämääräiselle liköörille. Pettymys. 2 p.

2 x Orange filling atop dark chocolate heart: Tummasuklainen sydän, jossa kaksiosainen täyte - tummaa tryffelimäistä ja vaaleanpaa, joka appelsiinistä hilloketta. Tuoksu on kuin Fazerinassa, oih! Täydellisyyttä! Appelsiini maistuu, makeutta on sopivasti. Loistokonvehti. 5 p.

2 x champagne truffle: Kaunis nappimainen konvehti, jossa kuoressa sekä valko- että maitosuklaata. Täyte on valkoista ja tuoksuu kevyesti alkoholille. Maistuu juuri sille, mille oletinkin. Aikuiseen makuun, vaikkakin alkoholin maku pysyy maltillisena. Suutuntuma pehmeä ja etenkin jälkimaku on miellyttävä. 4 p.

2 x macchiato milk chocolate cup: Tähtimäinen muoto, päällepäin maitosuklaata ja valkosuklaata. Tuoksu on aika voimakkaan kahvinen, samoin on maku. Pehmeää ja rasvaista, samettinen suutuntuma, mutta kahvin maku on ällöttävä. 1 p.

2 x milk chocolate with crunchy caramelized hazelnut pieces: Viehättävä ja tyylikkään yksinkertainen konvehti yksinkertaisella koristeella. Yläpuoli on tummaa suklaata ja pohja maitosuklaata, varsinaista täytettä tässä ei ole. Hieman kovempi kuin monet muut. Karamellisoidut mantelit tuovat mukavaa purutuntumaa ja maistuvat hvyiltä. Makeuttakin on sopivasti. Tätä syö mielellään. 4 p.

2 x Almond & hazelnut soft nougat: Nougat kuutio, jossa päällä kerros valkoista maitoista nougattyyppistä. Nimensä mukaisesti koostumus on pehmeä. Suutuntuma on rasvainen ja maku hyvä, mutta liian makea. Jotenkin hieman ällöttävä. 2 p.

Keskinkertainen kokonaisuus. Ihmettelen, kuka on päättänyt, että yhtä lajia on neljä kappaletta ja muita kaksi. Yksi helmi, muutoin aika peruskauraa, josta selvästi erottuivat kuitenkin ne suosikit. Söpöjä pieniä konvehteja.

Keskiarvo 3,1.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani