Fazer

LINDT Suklaalevyraadissa

Lindt creation les macarons fraise
Tuotteen Lindt creation les macarons fraise valmistusmaa on Ranska. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,20 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Lindt -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (täyte).
 

Jarkko Karhunen 01.09.2017 (Jäsenprofiili)
Vaalea maitosuklaa, mieto marjainen tuoksu. Sisällä vaalea maitokreemiä ja punertavaa hilloa tms. Hillon maku mieto ja hieman tunkkainenkin. Koostumuksessa pientä rousketta. Raikkaampaa makua kaipaisin tällaiselta. Makea kuin mikä.

Janne J 01.09.2017 (Jäsenprofiili)
Vaaleita isoja laattoja esanssimainen tuoksulla. Pehmeitä ovat ja sisältä löytyy kahdessa kerroksessa täytettä, vaaleaa ja tummempaa, kenties jotain hedelmää tai marjaa sisältävää tahnaa. Aivan liian makeaa, mutta kuitenkin jollain tapaa ihan miellyttävää mättöä. Luokittelen tämän jälkiruokasuklaa-kategoriaan, sillä ei näitä pystyisi montaa putkeen syömään.

Iikka 01.09.2017 (Jäsenprofiili)
Makean tuoksuinen pala. Suklaakerroksen alla on kahta täytettä, kirpeää ja makeaa. Tässä molemmat maut on viety överiksi, alussa iskee kirpeys jonka sitten peittoaa ällömakeus. Ei tosiaan jätä kylmäksi!

Hanna P 01.09.2017 (Jäsenprofiili)
Juhlallisen näköisiä isoja maitosuklaan palasia esanssisella tuoksulla. Sisällä rouskuva vaniljakreemi ja kirpakka hillo, ensimmäisenä tulee kirpeydestä huolimatta mansikkahillo mieleen. Periaatteessa aivan passelia, mutta loppujenlopuksi jo kahden palan jälkeen on aivan täynnä tätä makeutta ja esanssisuutta! No, ei tämä kumminkaan huonokaan ole.

Annamari 01.09.2017 (Jäsenprofiili)
Sokkomaistelu: Iso mansikantuoksuinen maitosuklaapala. Odotan makeaa makuelämystä. Täyte on kaksiosainen, punaista hillomaista ja valkeaa tiiviimpää. Rouskuu kivasti ja maistuu hyvältä. Todella, todella makeaa tämä on ja joku raikkaampi täyte voisi toimia paremmin. Komponentit ja kokonaisuus kuitenkin kunnossa. Todella hyvää makean herkutteluun. 4 p.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani