Laatusuklaa

LINDT Suklaalevyraadissa

Lindt creation 70% fig & caramel
Tuotteen Lindt creation 70% fig & caramel valmistusmaa on Italia. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,88 ja löytyy top 100 -listan sijalta 49. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Lindt -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus 65-74%, Levyt (täyte), Tuotannosta poistuneet.
 

Salla M 05.12.2010
Pulleassa palassa paksun tumman suklaan uumenista nousee mokkaan vivahtava makuelämys. Rakenne miellyttävä, täytteen ja kuoren suhde kerrassaan sopiva.

Tuula 20.11.2010
Tumma, paksutäytteinen pala, jonka maku on arvoituksellinene. Luumi? Taateli?Itse suklaa on vahva, laadukas ja aromaattinen. Moussee ja hilloyhdistelmä toimivat hyvin, vaikkakin täytteen laatu meni arvauksen puolelle. Pakkauksen lupaama karamelli jää pimentoon. Kivoja nämä luovat täyteyhdistelmät

Kaisa 20.11.2010
Matkalta mukaan tarttunut uusi makuelämys, jonka pohjana on vahva tumma (kaakaoprosentti 70)suklaa. Lindt kuuluu suosikkimerkkeihini ja tämä yhdistelmä oli aika eksoottisen kuuloinen. Täytteessä on tumma suklaamousse, viikuna sekä karamelli/kinuskikerros.Levyn pohja on paksuhko, jonka vuoksi täytteen maku sulaa hitaanlaisesti suuhun. Moussee sekä viikuna ovat selkeitä makuja , mutta karamelli ei minun suussa maistu lainkaan. Ilman tuoteselostusta en sitä osais edes etsiskellä.Tyylikäs, erilainen, hienon kaakaoinen- näin kai sitä voisi kuvailla.

Marika 17.06.2010
Ylellisen näköisestä kerrostetusta suklaapalasesta kantautuu mieto, mutta muheva tuoksu. Yksi tällainen pala on kuin konvehti tai pieni leivos. Suklaan paksunsitkeä täyte tuo mieleen jonkinlaisen Julia- ja DaCapo-patukoiden yhdistelmän, mutta on selvästi kuivatun viikunan makuista. Oikeastaan tuo tumma suklaa jää tässä hiukan varjoon, mutta ei se häiritse. Kokonaisuus on maukas ja myös sopivan makea.

Minna Hi 28.08.2009
Tuttu Lindtin tumman suklaan tuoksu. Kuoren alla pehmeää marmeladia, joka on hyvin miedon makuista eikä edes kovin makeaa. Marmeladissa on pieniä siemeniä tai jotain, jotka rapisevat omituisesti hampaissa, viikunaa. Muuten hyvin mieto ja pehmeä maku, tumma suklaa tässä on hyvää. Marmeladi on kyllä vähän sellaista kuin sitä ei olisikaan, niin huomaamatonta. Ehkä tuo karamelli osaltaan pehmentää makua, sitä ei kyllä muuten erota (missä se on, hillossa vai suklaassa vai missä)?

Antti M 09.11.2008
Tuttua Lindtin tummaa suklaata mutta homeisen villasukan tuoksahduksella. Sisuksen mömmö eli makea viikuna ei ole omaan makuuni ollenkaan ja se saa suklaankin maistumaan heikommalta. Ihan mielenkiintoinen tuttavuus mutta pariin palaan saa jäädä minun osaltani.

Jarkko 22.02.2008
Aivan mahtavan ilahduttava rapsahdus kuuluu, kun puraisen levynreunasta palasen suuhuni. Sisusta koostuu kahdesta osasta: melko löysärakenteista marmeladityyppisestä- ja tryffelimäisestä osasta. Tummaa suklaata on lisäksi melko paksu kerros sekä täytteiden ylä- että alapuolella. Täyte tuoksuu kieltämättä hieman caramellitoffeelta, mutta jotenkin se onnistuu katoamaan, eikä sitä maussa huomaa ollenkaan. Tai no, ehkä se vähän maistuukin hedelmäisyyden ohessa, joka siis varmaankin on tuota viikunan makua. Laulun sanoja osittain lainatakseni: Valehtelisin jos väittäisin, ettenkö uskoisi tämän olevan vielä hitusen parempaa maitosuklaisena. Samaan hengenvetoon on kuitenkin pakkoa sanoa, että toistaiseksi vannoutuneena maitosuklaafanina kantani alkaa järkkyä, kun eteen tuodaan (eli haetaan itse Ruotsista) tällaista herkkua, jossa kaakao-% on kuitenkin peräti 70. Ehkäpä se on tuo marjaisuus, josta yleensäkin pidän suklaissa, joka tekee tästäkin niin maittavan. Lisäksi kaakaon maku on tietenkin merkittävä osa tätä suklaaherkkua, mutta siitä puuttuu kaikki ne negatiiviset ominaisuudet, joita olen tottunut odottamaan 70% suklaasta. Kertakaikkisen hieno ja maittava levy, jota kehtaisi ylpeänä tarjota vieraillekin, ellei se olisi niin hyvää, että pitäisi itse pistellä suuhun. Kansalaiset/medborgare, ihmeen aika on käsillä, oletteko valmiit: Tämä on vitosen suklaa! Kaakaon jälkimaku, joka suussa tuntuu ainakin vielä 10 minuutin kuluttua, on kokonaisuudessa vähiten hyvä, mutta ei siinäkään niin paljoa vikaa ole, että laskisi arvosanaa maksimista, kun kokonaisluvuin arvioidaan.

Janne J 21.10.2007
Ohhoh, kylläpä on taas maku keksitty: tumman suklaan sisälle on pistetty tummaa suklaamoussea ja viikuna-karamellikastiketta. Palaset ovat taas kerran isoja ja melko paksujakin. Tuoksu on melko voimakas ja enimmäkseen miellyttävä :). Veikkaisin, että yksikään suklaayhdistyksen jäsen ei tunnistaisi tästä suklaasta viikunan makua, mutta kyllä se siellä on mietona tunnistettavissa (nyt kun tiesin). Tummaa suklaata on täytettä enemmän ja se on älyttömän hyvää, suussasulavaa sekä yllättävänkin pehmeää. Vai oliko se sittenkin se tumma mousse, joka kruunasi tämän makunautinnon? Kitkeryydestä ei ole häivääkään, jälkimaku taas on miedon kaakaoinen. Kaikenkaikkiaan tämä tuote vei pitkästä aikaa sellaiseen suklaaekstaasiin, että ei voi kuin hämmästellä. Kyllä Italiassakin osataan näemmä tehdä eliittiluokan suklaita.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani