Laatusuklaa

FOODIN Suklaalevyraadissa

Foodin strawberry 53%
Tuotteen Foodin strawberry 53% valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Foodin -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus 40-64%, Raakasuklaat.
 

Iikka 16.01.2021
Kirpeän marjaisa maku. Olisiko peräti oikeaa luonnontuotetta. Sivussa on myös kaakaon makua. Tässä on jotain muutakin tuttua. Kuitenkin turhan tykin marjaisa ollakseen todellinen herkkupala, mutta ansaitsee kunniamaininnan.

Hanna P 14.10.2020
Maitosuklaan näköistä raakasuklaata jämerällä tuoksulla ja pehmeällä suutuntumalla. Aluksi tulee makea mansikan maku suuhun, sitten vahva kaakaoisuus ja sitten jopa kirpsakkaakin marjaisuutta tulee esiin. Tykkään tosi paljon tällaisista kirpsakan marjaisista suklaista, vaikka kaakaon maku onkin suuhuni jokseenkin vahva.

Jenni V 13.10.2020
40g pikkulevy, jossa on suorakaiteen muotoisia isohkoja paloja. Suklaa on väriltään melko vaaleaa, ja rakenteeltaan melko pehmeää. Rasvaa on peräti 53%, ja tuota ei valitettavasti voi olla maistamatta. Suklaapohjassa on kookosmannaa sekä erittäin runsaasti eli 10% kotimaista mansikkajauhetta, ja nuo molemmat maistuvat levyssä hyvin vahvasti, erityisesti mansikka. Sokereita on vain 25%, mikä on minusta ihan liian vähän tasapainottamaan todella kirpsakkaa mansikan makua. Mansikaksi itse asiassa tuota ei edes tunnista, maistuu vaan hyvin kirpsakan marjaisalle. Periaatteessa tämä voisi olla yhtä hyvin vaikka karpalosuklaata... Anyway, ei ollut suosikkejani, varsinkaan koko levyn syöminen kerralla ei ollut hyvä idea. Kakkonen.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
Laatusuklaa Klaani