Leader Vegeway Leader Vegeway

SAAREMAA DELIFOOD Suklaalevyraadissa

Saaremaa Delifood saare vanilli kohuke glasuuriga
Tuotteen Saaremaa Delifood saare vanilli kohuke glasuuriga valmistusmaa on Viro. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Saaremaa Delifood -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat.
 

Annamari 19.11.2016
Rahkapatukka suklaakuorrutuksella. Rasvaista, pehmeää, rahkaista ja hyvää. Suklaa ei kyllä juuri maistu, joten suklaatuotteena ei mikään erityinen, mutta paras syömäni rahkapatukka. Nam.

Jenni V 18.04.2016
40-grammainen kylmiöstä löytyvä rahkapatukka, jossa on 53% kokkareista, rasvaista, paksua ja hapanta rasvaa, sekä päällä 19% tummaa kaakaokuorrutetta. Patukan tuoksu on todella tunkkainen, vähän kuin hapantunut maito... Mutta sitähän tämä patukka oikeastaan onkin. Rakenteestakin tulee mieleen kyllä ylipäiväinen maito kokkareisuuden takia, parempiakin rakenteita olen tämäntyyppisissä patukoissa nähnyt. Muutenkaan tämän tyyppiset patukat eivät ole suosikkejani, sillä kuorrute murenee käsiin ja patukan kuljettaminen ehkänä kaupasta kotiin vaatii taitoa. Lisäksi patukka "hikoilee" ikävästi eli massa tarrautuu kiinni helposti kääreeseenkin. Kuorrutteessa on mukava tumma maku, mutta sen saa irti vasta kunnollisen imeskelyn jälkeen, päällimmäisenä maistuu kuitenkin rasva.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet