Leader Vegeway Leader Vegeway

SAAREMAA DELIFOOD Suklaalevyraadissa

Saaremaa Delifood saare kakao kohuke glasuuriga
Tuotteen Saaremaa Delifood saare kakao kohuke glasuuriga valmistusmaa on Viro. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,50 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Saaremaa Delifood -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat.
 

Annamari 19.11.2016
Tummasuklaakuorinen rahkapatukka, joka jopa tuoksuu kaakaolle. Täyte on tahmaisaa, mutta ei kovin happaman makuista. Suklaan/kaakaon maku on hyvin hento, ei juuri edes tunnistettavissa. Yleisesti mielestäni suklaanmaku ei sovi rahkaan eikä siksi tämäkään ole suurinta mahdollista herkkua. En kuitenkaan kiellä, etteikö tämä olisi hyvää.

Jenni V 15.11.2016
40-grammainen itänaapureissa tuoteryhmänä suosittu rahkapatukka, jossa on 53% huippupaksua ja hiukan kokkareista rahkaa täytteenä, maustettuna miedosti kaakaolla ja ilmeisesti jollakin alkoholin aromilla (rommi?). Päällä on 19% kaakaokuorrutetta, joka maistuu ihan eskimo-puikon kuorrutteelta pelkiltään syötynä. Ehdottomasti taas miinusta patukan epäkäytännöllisyydestä, se kun on välipalana hyvin hankala kun tarvitsee säilyttää jääkaapissa ja kuorrute menee todella helposti murskaksi (kuten nytkin). Ärsyttää myös se että rahka "hikoilee" kuorrutteen läpi ja siksi tätä on todella tahmaisen sottaista syödä. Mutta muuten maku oli kyllä ihan mukiinmenevä, rahka ei ollut kovinkaan hapanta mutta ei toisaalta ylimakeatakaan, vähän kuin hyvin mietoa alkoholillista konvehtia olisi syönyt. Kaakaon maku ei hirveästi erottunut täytteestä, siihen olisi kaivattu jotain lisätwistiä. Patukan jälkeen oli kyllä todella tyrttynyt olo, sen verran tuhti rasvapläjäys tämä oli, ja tuon olon perusteella nyt tuomitsen tämän kakkosen patukaksi, vaikka minusta tämä astetta parempaa olikin kuin vaniljavariantti.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet