Leader Vegeway Leader Vegeway

PURE SPORT NUTRITION Suklaalevyraadissa

Pure Sport Nutrition pure pudding mix chocolate
Tuotteen Pure Sport Nutrition pure pudding mix chocolate valmistusmaa on Ruotsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Pure Sport Nutrition -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Proteiinipatukat ja -juomat, Sokerittomat / Ei lisättyä sokeria, Vanukkaat, viilit, rahkat, levitteet & valmispuurot.
 

Jenni V 20.12.2017
Sokeriton proteiinivanukasjauhe, jossa ei liikaa valmistusta neuvota, kerrotaan vaan vesimäärä (jota voi kuitenkin itse maun mukaan säätää) ja jauhetta 35g sekaan. Pari kertaa testailtuani päädyn siihen että jauhe kannattaa paakkujen varalta lisätä veden päälle, ja vettä saa olla vain 1,5dl ohjeen 1,75dl sijaan. Ja jähmettämisajasta ei puhuta mitään, 10 min jääkaapissa oli näköjään riittävä.

Oikein valmistettuna rakenne oli ihan kivan sileä ja lusikoitava, mutta purkki oli kallis, ja tämä on kyllä yksi mauttomimmista proteiinivanukasjauheista ever. Ei maistu makealle ei, eikä liiemmin kaakaollekaan, saatikka sitten suklaalle. Sattumia ei ole. Tajuan epätoivoni, kun alan maustaa tätä sillä hirveällä Nutri-Nickin suklaa-stevialla, ja tajuan että se parantaa kokonaisuutta, eli kaksi hirveää on yhteensä parempaa :-) Mutta ei nyt kuitenkaan ihan hyvää sentään... Kakkosen alarajoilla edelleen liikutaan.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet