Laatusuklaa

LOVECHOCK Suklaalevyraadissa

Lovechock mulberry vanilla 81%
Tuotteen Lovechock mulberry vanilla 81% valmistusmaa on Hollanti. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Lovechock -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus 75-84%, Laktoosittomat, Luomu, Patukat, Raakasuklaat, Reilun kaupan tuotteet, Vegaani.
 

Jenni V 18.05.2018
Jännään pahvikääreeseen kiedottu 40g raakasuklaapatukka, jonka sisällä on mietelauseita sekä Ecuador-alkuperäänsä kunnioittavaa intiaanitribaalikuviointia. Palat ovat melko pieniä ja puun kaarnaa muistuttavasti kuvioituja. Aineksina patukassa on luomulaatuista kaakaomassaa ja -voita, peräti 21% kuivattua mulperimarjaa, kuivattua quinoaa, lucumajauhetta, 1% bourbon-vaniljaa, cayenne-pippuria sekä merisuolaa. Pitkä litania mausteita... Ja sen kyllä huomaa, sillä suklaaksi tätä ei rakenteeltaan oikein voi kutsua. Tämä on nimittäin ihan äärettömän kuivan tuntuista, osittain johtuen siitä että tämä on raakasuklaata ja osittain siitä että patukassa on liikaa mulperia ja quinoaa. Mulperi hallitsee makumaailmaa vahvasti, aavistuksenomainen jälkimaun polte myös on havaittavissa. Enemmän tämä tuntui superfood-viritelmältä kuin suklaalta, kakkonen siis.

Hanna P 29.04.2016
Iso möhkäre tummaa suklaata vaalein sattumin, tiedän suklaan olevan raakasuklaata. Tuoksu miedon kaakaoinen. Rakeinen ja mukavan rouskuva rakenne. Jotain pähkinäistä, mut myös joku pippurinen "takapotku". Ei hirvittävän tulinen, mut vähän liikaa kumminkin minun makuuni. Kivan "ruokaisa" koostumus.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
www.lehtitarjouksia.com
Klaani Luontaistuotteet Lehtitarjoukset