Laatusuklaa

LSP SPORTERNÄHRUNG Suklaalevyraadissa

LSP Sporternährung oat king oat-energy-bar big tasty chocolate
Tuotteen LSP Sporternährung oat king oat-energy-bar big tasty chocolate valmistusmaa on Saksa. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,50 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki LSP Sporternährung -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat.
 

Annamari 06.03.2019
50 g painava jämäkkä välipalapatukkapötkäle. Voi vaikuttaa "harmittomalta" välipalalta, mutta energiaa tässä on yli 400 kcal. Patukka on puuromaista kauramassaa ja päällä on tumma suklaakerros. Kauramassa on pehmeän rasvaista ja vähän puuromaista. Vaikka suklaakuorrute on paksu, on se hyvin mauton. Tämä ei ole niin makea kuin esim. kinuskinen kaverinsa. Näyttää paremmalta kuin maistuu. Turha tuote. 2p.

Jenni V 19.06.2016
95-grammainen eli varsin mahtipontisen kokoinen kaura-flapjack, jonka kääreessä komeilee lihaksikas kokki pelkkä essu päällään. Netistä lunttaan, että kokki on Heiko Lackstetter, Saksan palkituimpia funktionaalisten elintarvikkeiden ja urheiluravinteiden kehittäjiä. Nice to know.

Vegetaarisessa patukassa on 35% kaurahiutaleita, chocolate fudge kuorrutetta 22%, siirappia, sokeria, margariinia ja vielä 6% suklaalastuja. Rasvaa patukassa on peräti 19g, mutta onneksi suurin osa siitä on tyydyttymätöntä. Sokeria on huikeat 34g, joten tämä on nimenomaan energiapatukka eikä mikään terveystuote.

Mitä tulee makuun, se on yllättävänkin hyvä. Patukka on ihanan kostea ja pehmeä, ja maku on selkeästi kaakaoinen, joskin suklaalastut eivät erikseen erotu pehmeän kaurakeksitaikinan omaisesta kaurahiutalemassasta. Maussa maistuu kivasti myös tummahko siirappi. Makeutta on muuten sopivasti, mutta kuorrutteessa on sitä minusta liikaa, tulee mokkapalakuorrute mieleen. Olisi toiminut varsin mallikkaasti ilman kuorrutettakin... Koko on kyllä puolet liian iso. Vahva kolmonen kuitenkin, maukas välipala energianpuutokseen.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani