Leader Vegeway Leader Vegeway

ELDORADO Suklaalevyraadissa

Eldorado caramel
Tuotteen Eldorado caramel valmistusmaa on Saksa. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,55 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Eldorado -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat, Tuotannosta poistuneet.
 

Jenni V 24.10.2014
Tämänkin patukan koko näyttää pienentyneen 60-grammaisesta 45-grammaiseksi, on varmaan yritetty pitää hintaa matalana tällä tavalla? Tiedä häntä. Joka tapauksessa, patukassa on 40% maitosuklaata kuorrutteena, ja sisällä on sitten 28% toffeeta ja loput nougatia. Patukka näyttää ihan Marsilta, tuoksu on mieto. Kuten Eldoradon keksisuklaassa, toffeeta näyttää olevan melko ohut kerros, ja se on koostumukseltaan tymäkkää ja venyvää. Maku on aavistuksen paahteinen ja suolainen, toki myös hyvin makea. Nougatia on runsaasti, se on väriltään vaaleanruskeaa ja koostumukseltaan aika jankkista sekin, ei niin pehmoista kuin olisin toivonut. Maku on sokerinen, vähän jopa rakeisen sellainen, tästä en pitänyt. Suklaakerros päällä on aika paksu, ja rakenne oli kivan lohkeava, mutta maku auttamattoman mieto, täysin mitäänsanomaton. Makea mitättömyys, sitä tämä patukka on.

Jarkko 21.03.2013
Leikkauskohtaa katsoessa suklaakerros näyttää paksummalta kuin muissa "Mars-patukoissa". Toffeekerros näyttää kuitenkin ohuemmalta. Maku on maitoinen ja epäilen maun tulevan toffeesta. Tämä on erittäin maukas ja suklainen patukka ja ansaitsee siksi täydet pisteet. Koostumus on pehmeä ja sileä eikä makeuskaan mene överiksi.

Aiempi arvio 27.8.2006: Tuotemerkin Snickers-kopio oli ainakin onnistunut, kokeillaanpas samaan menoon Mars-kopiokin. Tämä(kin) on niin lähellä alkuperäisen patukan makua, että väkisinkin alkaa epäilyttämään että Masterfoods on tehnyt jonkinlaisen diilin reseptin lainaamisesta tämän halpistuotteen valmistamiseksi. Väitän siis että tuote onkin ihan sama kuin Mars. Arvosana: 4

Hanna P 16.03.2013
Paksuhko kerros maitosuklaata päällä, venyvää toffeeta ja vaaleanruskeeta massaa sisällä. Hieman voinen ja kaakaoinen tuoksu. Suklaa lohkeilevaa ja toffee venyvää. Makeaa, mutta maut erottuvat. Kerrassaan hyvää!

Iikka 16.03.2013
Tunkkaisen oloinen pötkäle. Voisi sanoa, että hieman mauton. Jälkimaku makea. Ilmeisesti nougata reilusti, vähemmän toffeeta. Saan toffeen maun irti lopulta kikkailemalla. Se on varsin makea karamelli.

Teresa 16.03.2013
Ulkonäkö ei jälleen poikkea oikeastaan juurikaan edellisistä (Mister Choc choco caramel, Rainbow nougatsuklaa, Pirkka nougat-toffeesuklaa). Suklaata on päällä paksummalti kuin Rainbow nougatsuklaassa ja Pirkka nougat-toffeesuklaassa. Tuoksu on melko mitäänsanomaton. Makua hallitsee toffee, joka on erittäin venyvää ja vivahtaa maultaan hieman karamelin puolelle. Nougatkin maistuu, tosin vasta toisella haukkaisulla. Suklaakin maistuu. Kokonaisuus on erittäin makea, mutta kuitenkin miellyttävä. Maukkaampi kuin Rainbow nougatsuklaa. Jos voisi antaa 4,5 pistettä niin tämä olisi sen arvoinen. Mutta kun ei voi, niin sitten vitonen.

Miriam 24.11.2009
Jättimäinen patukanpuolikas (?). Ei houkuttele maistamaan. Päällä maitosuklaata, sisässä jonkinlaista vaahtoa + toffeeta. Päällyksessä omituisia raitoja. Ei tuoksu eikä maistu oikein miltään. Vaahto oudon sitkeää, eikä edes kovin makeaa. Kaipaisi joukkoonsa jotain muuta, jotta saisi edes jotain makuja esille. Pahimpaan makeannälkään tätä voisi kai jossain autiollasaarella syödä, eli ei aiheuta pahoinvointia, muttei kyllä hurraamistakaan.

Minna Hi 06.03.2009
Tuhti patukka, kopio hmm.. alkuperäisestä. Tuoksu on makeahko ja toffeinen. Suklaakuoren alla vaaleaa nougatia ja kerros venyvää toffeeta. Sopivan makea ja ajaa asiansa oikein hyvin. Syötävää suuntäydeltä. Hyvä kokonaisuus ja hintansa väärti.

Salla Elina Salo 16.05.2008
Todella halvan suklaan tuoksu, epämiellyttävä. Marsmainen tuhti patukka, jossa toffeeta ja nougat’ta paksulla suklaakuorella. Oikein herkullista, mutta halpissuklaamainen jälkimaku jättää huonon maun suuhun. Patukka voisi olla pienempikin, reilu puolensataa grammaa on kerta-annokseksi melko tuju määrä näin makeaa herkkua.

Antti M 20.10.2007
Maitosuklaapatukka nougat ja toffee sisuksissaan. Tuoksahtaa Marsille mutta sisus on hieman erilaista; kiinteämpää ja mauttomampaa. Tämä kopio on ihan OK yritelmä tällaisenaan mutta esikuvasta jäädään maileja. Jälkimaussa olen havaitsevani häivähdyksen jotain hieman alkoholista sivumakua. Noin 30 sentin patukka (hinnaltaan) eli voisin ostaa hätätilassa moisen uudelleenkin.

Mirja 11.09.2006
Tänään ostin tätä ekan kerran, ja todellakin maistuu ihan Marsilta, hinta vaan halvempi. Ihan hyvää.

Susanna K 27.08.2006
Tässä hyvä vastine täyteläiselle Mars-patukalle. Maitosuklaan maku on perussuklaataa ja sisällä löytyy karamellikerros jossa myös toffeeta. Odotin että karamelli maistuu imelälle suklaassa mutta se sulautuu hyvin pehmeästi suklaan sisälle muiden ainesosien joukkoon. Jos rahaa on vähän ja mieli kaipaa suklaataa tämän patukan kyllä raskii ostaa :)
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet