Leader Vegeway Leader Vegeway

ELDORADO Suklaalevyraadissa

Eldorado peanut
Tuotteen Eldorado peanut valmistusmaa on Saksa. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,63 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Eldorado -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat, Tuotannosta poistuneet.
 

Päivi 21.03.2013
Sileännäköinen, paksuhko maitosuklaa kerros, tummahkoa toffeeta, jonka seassa pähkinää ja vaaleaa nougatia. Rapsahtava ensihaukkauks ja makua riittää. Suolaisuutta, makeutta, tahmaisuutta ja kaikki sopivassa suhteessa keskenään. Toisella haukkauksella huomaan suklaassa hieman rakeisuutta. Makea herkku kuitenkin. Ihan mielellään syö.

Hanna P 18.03.2013
Paksusti suklaata, sisällä reilusti toffeeta ja pähkinää sekä vaaleaa massaa. Miedon kaakaoinen tuoksu. Yllättävän kova koostumus. Hyvin sokerinen ja makea maku, mutta pähkinän suolaisuus katkaisee mukavasti liikaa makeutta. Hyvää vaan pakkaa olla!

Iikka 18.03.2013
Erikoisen näköinen sisusmassa. Kovaa jauhettavaa. Makea, tahmea. Pähkinöitä on, ja niiden maku tulee vasta loppupuolella. Ei huono kokonaisuus maultansa, mutta heikohko koostumukseltaa. On tällekin käyttötarkoituksensa, välipalana. Ei kuitenkaan primäärivalintani liiallisen kovuuden ja makeuden vuoksi.

Teresa 18.03.2013
Ulkonäöllisen koostumuksensa puolesta muistuttaa suuresti Rainbow maapähkinäsuklaata - nougatia on reilusti ja pähkinät pieninä palasina. Ainoastaan suklaata on selvästi Rainbow maapähkinäsuklaata enemmän. Tuoksu on jälleen hyvin mitäänsanomaton. Tässä on maku ihan kohdillaan, ja koostumuskin on mukavan pureskeltava. Pähkinä maistuu, ja mukava suolaisuus, ja kaikki maut tukevat kivasti toisiaan. Tasapainoinen, eheä kokonaisuus, tosin pähkinät olisivat saaneet olla isompina palasina. Jälkimakuna suuhun myös hyökkää todella kova makeus. Mutta kuitenkin, hyvää.

Salla Elina Salo 16.05.2008
Leuoilla työläs patukka. Hyvin suolainen! Suklaakuori on kiitettävän paksu, mutta täytteen pähkinän, toffeen ja nougat’n yhdistelmä peittää suklaanmaun alleen. Jälkimakuna suklaalla kuorrutettu suolapähkinä. Tässä patukassa ei ollut mitään hienostuneeseen suklaanautintoon viittaavaa, tämä oli sellainen amerikkalaistyylinen suolainen ylimakea patukka.

Antti M 20.10.2007
Tuoksuu Snickersille mutta on kiinteämpi, muistaakseni, ja paremman makuinen. En ole koskaan kyllä pitänyt esikuvasta tai vastaavanlaisista täytteistä, niin tämä on ihan kelpo kamaa. Suklaa ei ole mitään laadukasta mutta pähkinä-nougat-toffee täytteenä sopii hyvin yhteen; hitusen kosteampi se saisi kuitenkin olla. Hinaan arvioni kolmeen pisteeseen yllätyksen hämmentämänä.

Jarkko 27.08.2006
Heh, Eldorado (tai oikeammin joku tuntematon saksalainen valmistaja) on tehnyt omat kopiopatukkansa sekä Snickersistä, Marsista että Twixistä. Tämä on Snickers-kopio.

Ensimmäinen asia minkä huomaan haukatessa, on että tässä suklaakuoren sisään on jäänyt ilmaa. En ole moiseen alkuperäisessä törmännyt. Muuten tämä on kyllä tutun makuinen, enkä ilman vertailutuotetta osaa sanoa onko maussa mitään eroa. Varsin lähellä originaalia maku on. Suklaakuoren alla on suolapähkinää, toffeeta ja jotain massaa, joka tekee kokonaisuudesta sen tyypillisen jankkimaisen. Loistotuote kaikenkaikkiaan, hintaa 35c.

Susanna K 27.08.2006
Jo ennen suklaan puraisua kääreestä tuoksahtaa suolapähkinän tuoksu. Suklaapatukka on paksu ja sisältö kerroksittain pähkinää ja jotain muuta tahnaa jota en osaa määritellä paremmin. Tämä suklaapatukka on suht samanlainen versio Snickers-patukasta joskin Snickers on mielestäni täyteläisempi mikä johtunee hyvästä suklaasta. Tämäkään patukka ei jää ihan jalkoihin sillä hinta on huokea ja maku myös passeli.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet