Leader Vegeway Leader Vegeway

ELDORADO Suklaalevyraadissa

Eldorado biscuit & caramel
Tuotteen Eldorado biscuit & caramel valmistusmaa on Saksa. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,88 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Eldorado -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat, Tuotannosta poistuneet.
 

Jenni V 13.10.2014
Valtsujen karkkihyllylle osui matka, ja pitihän sieltä poimia maistoon ketjun oma twix-kopio. Patukoiden koko on näköjään kutistunut, nyt kääreessä on kaksi 25-grammaista patukkaa. Maitosuklaata on päällä 36%, toffeeta on 33% ja keksiä 31%. Kerrokset erottuvat selkeästi, mutta vaalea kuivaa keksiä näyttää olevan todella paljon suhteessa toffeeseen, joka on paksua ja jähmeää. Toffee on maultaan hieman suolaista, ja se antaakin kivasti makua lähes mauttomalle keksiosalle. Suklaa on sellaista perus-halpista, eikä erotu edukseen kokonaisuudessa. Kuivakas kokonaisuus, kaksi pistettä.

Janne J 21.03.2013
Tuoksuu joulukalenterisuklaalle (eli ei erityisen houkuttelevalle). Pintasuklaan, toffeen ja keksin kombinaatio yllättää kuitenkin maukkaudellaan. Sokeria sekä suolaa tuntuisi olevan mausteena sopivassa suhteessa ja pintasuklaatakin on sen verran, että sen pystyy maistamaan. Jälkimaku on yllättävän suolainen, mikä pistää pohtimaan, että oliko sitä sittenkin liikaa? No, sopiihan niin välipalaksi kuin makeanhimoonkin. Kylmäksi tämä ei siis jättänyt ja kyseessä on keksisuklaiden genressä laadukas tuote, mielestäni hyvä (ja oletettavasti edullisempi) vaihtoehto originaalille.

Jarkko 17.03.2013
Suklaakuori on paikoin peräti 2mm paksu poikkeuksena muista twixeistä (olen tätä kirjoittaessa sokkomaisteluissa, joissa mukana twix ja 4 sen kopiota). Pieni suolaisuuden maku tulee esiin heti alussa, kuten myös epämiellyttävä rasvan maku. Keksiä ja toffeeta on silmämääräisesti suhteessa 65/35. Toffee maistuu mukavasti, mutta se voisi olla raikkaampaakin. Maistelun edetessä kokonaisuuden makuun "tottuu" (heikompiinkin makuominaisuuksiin) ja tuote onkin itse asiassa hyvä. Keksikään ei kiusaa ikeniäni kovuudellaan.

Hanna P 17.03.2013
Hieman toispuoleinen pötkö maitosuklaalla päällystettynä. Voinen tuoksu. Rouskuvaa keksiä ja voista ja kovin venyvää toffeeta. Suklaakin maistuu mukavasti. Periaatteessa oikeinkin hyvää, mut sitten joku palanut sivumaku alkaa niin häiritä, että pisteet tippuvat roimasti aiotusta. Aivan ok kuitenkin.

Iikka 17.03.2013
Tässä on makua moneen lähtöön. Keksi on persoonallisen makuinen, sopivasti paahtunut, ja sitä on reilusti. Toffee jää hieman sen jalkoihin, mutta erittää makeutta sopivasti, koska toffee ja keksi muodostavat kaikkialle ylettyvän herkkumössöpalleron kohdattuaan suussa sylkeä. Yltiöelämyksien etsijä ei kuitenkaan antaisi tälle viitosta, vaikka olihan tämä hyvä.

Teresa 17.03.2013
Ei näiden ulkonäöstä voi ainakaan sanoa juuta eikä jaata, kaikki on tähän mennessä maistellut (Mars twix, Pirkka keksi-toffeesuklaa) ovat näyttäneet melko lailla samalta. Tuoksu on maitosuklainen. Maku...noh, nyt taas tuo toffeen maku on melko hallitseva. Keksissä on vähäsen paistopintaa, mutta vähemmän kuin Pirkka keksi-toffeesuklaassa, eli paahteista makua on vain hieman. Keksin rapina on kuitenkin ihan ennallaan. Suklaa maistuu jonkin verran, mutta sekään ei hirveästi. Tässä on joku outo sivumaku välillä läsnä, etenkin jälkimaussa. Kokonaisuutena aika lailla samalla tasolla kuin se alkuperäinen Mars twix, paitsi tuo häiritsevä jälkimaku.

Salla Elina Salo 16.05.2008
Twixmäinen vohvelisuklaakaksikko. Keksi on melko kovaa. Ihmeen suolainen maku, kuin patukassa olisi suolapähkinöitä mukana (joita tuoteselosteen mukaan ei ole). Toffeeta ja suklaata olisi voinut olla enemmän ja suolan olisin jättänyt tästä twixversiosta kokonaan pois. Suklaakin maistui hieman halvalta.

Antti M 21.10.2007
Köyhän makuista ja selkeästi erilaista kuin Twix. Karamellimaisempi ote ja mauton keksi eivät kallista vaakaa Eldoradon kopion suuntaan eikä pelasta päivää vaikka hinta olikin selkeästi esikuvaansa halvempi. Ei tämä huono ole mutta sellainen 'lidlimäinen' ote pistää makuhermoihin. Jälkimaku on ällömakean toffeinen. Ei kehtaa antaa kahta pinnaa enempää vaikka keksisuklaan ystävä olenkin.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet