Laatusuklaa

BAREBELLS FUNCTIONAL FOOD Suklaalevyraadissa

Barebells protein bar lemon curd white chocolate
Tuotteen Barebells protein bar lemon curd white chocolate valmistusmaa on EU. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Barebells Functional Food -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat, Proteiinipatukat ja -juomat, Sokerittomat / Ei lisättyä sokeria, Valkosuklaiset.
 

Iikka 21.08.2019
Karmean keinotekoisen makuinen proteiinipatukka. Tarkoitus on varmaan olla sitruunan makua, mutta monella tapaa se menee metsään. Koostumukseltaan jämäkähkö mutta ei pahimmasta päästä. En ehkä söisi toista kertaa kun on näitä patukoita mistä valita.

Hanna P 14.08.2019
Valkosuklaapatukka muroa pinnassaan ja tummankeltaista kiinteää täytettä sisällä. Tuoksu on hyvin sitruunainen. Kiinteähkö ja hieman “jankki”täyte on hyvä. Oiva balanssi valkoisessa suklaassa ja kirpeänmakeassa sitruunahillossa. Parhaita maistamiani
proteiinipatukoita, tykkään!

Jenni V 15.05.2019
Limited edition sitruunatahna-makuvariantilla. Päällä on sokeritonta valkosuklaakuorrutetta joukossaan riisimuroja, ja sisällä on sitruunatahnan makuinen juoksevampi täyte ja vaalea kiinteämpi proteiinitäyte. Rakenne on kiva, on rapsakkuutta ja pehmeyttä, ja muutenkin valkosuklaa on ihan oikea valinta kuorrutteeksi sitruunan kaveriksi. En vain itse ihan hirveästi tuosta sitruunasta tykkää proteiinipatukassa, varsinkin kun se ei ole kirpeää vaan aika makeaa sitruunaa. En todennäköisesti ostaisi uudestaan, joten annan kakkosen.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani