Leader Vegeway Leader Vegeway

FRONERI Suklaalevyraadissa

Froneri classic minttusuklaa
Tuotteen Froneri classic minttusuklaa valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,33 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Froneri -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Jäätelöt, Suklaakuorrutteiset.
 

Jarkko 11.02.2014
Maitosuklaalla kuorrutettua mintunmakuista kermajäätelöä. Positiivista on jo ennakkoon se, että jäätelössä on käytetty nimenomaan maitosuklaata, eikä sitä iänikuista tumma suklaa & minttu -comboa. Onpa tässä myös minttusuklaan makuista kastiketta ja muruja. Näkkileivän murusiako? No maistamallahan tuo selevinnee.

Mintun tuoksu ei läpäise maitosuklaakuorta. Kuten tämäntyyppisten jäätelöiden kanssa aina, aloitan kuorimalla suklaan jäätelön ympäriltä. Suklaa ei maistu mintulta, vain vaalealta suklaalta. Päädynkin kuorimaan vain jäätelön sivut ja haukkaan sitten kärjestä palasen, jossa mukana kuorrutetta ja jäätelöä. No minttuistahan tuo on. Toisella haukulla pääsen jo asian ytimeen, eli minttukastikkeeseen. Se on yllättävän kovaa, lähes toffeelujuutta, joka onkin ihan hyvä juttu. Antaa purutuntumaa pehmeällä tavalla. Ensimmäiset muruset tulevat esiin vasta jäätelö lähetyessä loppuaan. Jotakin sokerisia mintturakeita kai nämä, eivät onneksi ole kivikovia.

Tämä jäätelö yllätti minut positiivisesti. Minttuisuus ei mene överiksi vaan on mukavan maltillinen. Ilman keskinkertaista suklaakuorrutetta ja turhia sokerirakeita olisin saattanut herkistyä täysiin pisteisiin.

Jenni V 01.05.2013
Tuhti jäätelöpuikko, jossa minttujäätelö on kuorrutettu paksusti maitosuklaalla ja ryyditetty mintturakeilla sekä minttusuklaakastikkeella. Suklaa on tuttua, maukasta ja vaaleaa, muistuttaa ehkä Fazerin punaista. Jäätelö on sopivan raikkaan tuntuista, ei liian hyytävän minttuista. Makua pehmentää myös makea kastike, jota on aika runsaasti mutta ei kuitenkaan liikaa.

Sitten mennään siihen mikä puikossa ärsytti, nimittäin mintturakeisiin. Ainesosaluettelossa mainitaan fariinisokeri, epäilen näiden rakeiden olevan sokeriryppäitä höystettynä minttuaromilla. Raetta on makuuni ihan liikaa, ja en pidä yhtään sen rakenteesta, enkä ylimakeudessa. Hampaissa rahisee sokeri koko jäätelön syönnin ajan. Enemmän pisteitä olisi liiennyt, jos rakeet olisi korvattu vaikka minttusuklaahipuilla. Nyt keskiverrot pisteet.

Antti M 05.08.2008
Maitosuklaalla (32%) paksusti päällystetty puikko, jossa mintturakeita ja -kastiketta vaniljakermajäätelön höysteenä. Maitosuklaakuori on hyvää mutta itse jäätelö on kovin makeata eli sokerinen minttu rupeaa pian tökkimään. Yhden puikon pystyy kyllä juuri ja juuri syömään ilman öklötyksen iskemistä eli hieman olisi voinut jättää tilaa ihan jäätelöllekin. Minttujätskien joukossa tämä on kuitenkin ihan kelvollista eli ei tästä traumoja liiemmin saa ja ensi kesänäkin voisi yhden taas maistaa...
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet