Leader Vegeway Leader Vegeway

FRONERI Suklaalevyraadissa

Froneri pingviini suklaa kermajäätelö
Tuotteen Froneri pingviini suklaa kermajäätelö valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,71 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Froneri -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Jäätelöt.
 

Jenni V 03.05.2018
Suklaakermajäätelöä, jonka joukossa on 5% suklaarouhetta. Kiva että on jotain mitä rouskuttaa, mutta itse jäätelö jää vähän pliisuksi ja mauttomaksikin. Kaakaossa on ehkä vähän säästelty? Peruskamaa, jota harvoin ostoskoriin eksyy. Kolmonen.

Janne J 26.06.2009
Raikas tuoksu. Keskitummaa, kaakaotakin havaittavissa. Miellyttävä kokonaisvaikutelma, hyvin tasapainoista. Tätä olisi helppo syödä isojakin määriä ilman ellotusta, sillä rasvaisuuden ja makeuden kanssa ei ole liioiteltu.

Hanna P 26.06.2009
Makean tuoksuinen suklaajäätelö, jossa mukana suklaahippusia. Suklaahippuja ilahduttavan runsaasti. Mikäli maku ja koostumus olisi kermaisempi olisi jäätelö vielä parempi.

Päivi 26.06.2009
Kovaa jäätelöä, rakenne rakeinen ja tulee mieleen vanha jäätelö. Seassa hieman suklaamurusia. Kyllä tässä makua on, mutta laadultaan huonoa. Laatu pudottaa pisteitä.

Jari 26.06.2009
Näyttää suklaajäätelöltä ja mausta löytyy erimakuisia suklaa-aineksia. Ei lainkaan pahaa, jopa jälkimaku menettelee. Tätä voisi jopa ostaa, vaikka imeläksi muuttuu syödessään suuria määriä.

Jarkko 25.06.2009
Suklaanruskeassa jäätelössä on varsin pieninä hippuina suklaata murskeena seassa. Jäätelö maistuu kyllä jollekin, mutta ei erikoisemmin suklaajäätelölle. Maku on jotenkin oudolla tavalla hedelmäinen. Hiput ovat sen kokoisia, että toivoisin niihin joko selvää koon kasvatusta tai sitten kokonaan pois jättämistä. Hippuset pilaavat koostumuksen, eikä makukaan ole kaksinen, vaan tyypillisen tunkkainen.

Susanna K 25.06.2009
Suklaajäätelö jossa maistuu hieman alkoholi, olisiko kermalikööriä? Mukana myös pienenpieniä rouheita, kenties suklaahippuja joita hädintuskin maistaa. Neutraalin tylsän suklainen jäätelö.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet