Leader Vegeway Leader Vegeway

FRONERI Suklaalevyraadissa

Froneri classic kerrossuklaa
Tuotteen Froneri classic kerrossuklaa valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,86 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Froneri -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Jäätelöt, Suklaakuorrutteiset.
 

Hanna P 11.06.2015
Maitosuklainen reilunkokoinen puikko. Ihanan paksu tumma-, maito-, valkosuklainen kuori. Vaniljajätskiä sisällä. Paksua ja makeaa suklaakuorta ei voi kuin rakastaa, ja kermainen vaniljajätski menee kyllä siinä mukana ja raikastaa suun lopuksi.

Kirsi I 10.06.2015
Suklaakuori on oikeastaan hyvin paksu ja siinä on kolme kerrosta. Triplasuklaa maistuu aluksi oikeastaan ihan hyvälle, mutta sitten valvosuklaan makeus puskee läpi ja jokin tunkkainen sivumaku jää suuhun. Jäätelö vetistä, ja vaikka siinä on oikean vaniljan mustia pisteitä, niin se ei ole mikään suuri elämys. Suklaakuoren kanssa yhdessä syödessä jäätelön vetisyys ei niin haittaa ja se taittaa valkosuklaan makeutta. Kiva idea, mutta jää keskinkertaiseksi.

Annamari 10.06.2015
Kookas suklaakuorrutteinen puikko, jossa todella paksu suklainen kuori, jossa kolme kerrosta, yksi maito- yksi valko ja yksi tummaa suklaata. Itse kuorrutteessa kindermäinen maku ja makeaahan se on mutta jäätelökuorrutteeksi siitä löytyy kivasti makua. Sisältä paljastuu vaniljainen jäätelö, jossa myös makua oikein kivasti. Miinuksena jäätelön vetisyys ja jäähileisyys, kaipaisin siihen lisää kermaisuutta. Klassinen suklaakuorrutteen ja vaniljajäätelön liitto, jossa maut toimii, vaikkakin tosi paksu kuori tekee syömisestä haasteellisen ja vetinen jäätelö jää harmittamaaan.

Iikka 10.06.2015
Melkoinen puikula. Kuori on paksu ja maistuu pääsiäismunasuklaalle. Sisun on mukavan makuinen, joskin mieto. Lienee aitoa vaniljaa, ehkä myös toffeeta. Tuhti tapaus.

Anne J 10.05.2012
Hienot paperit yleensä kaikissa Classikeissa. Eka puraisulla lohkeaa aivan ihanasta paksusta kahden suklaan kuoresta pala. Ensin syön kuoret. Siinä kun on kaksi ihanaa kerrosta minun ihaninta suklaata. Sitten vuorossa vasta jäätelö.

Jenni V 01.05.2012
Classic-jäätelöiden perusversio on kyllä sarjan ihan parhaimmistoa. Se joka tykkäät paksusta kerroksesta suklaata kermajäätelön päällä, valitse tämä! Suklaata on nimittäin peräti 3 kerroksessa, alinna tummaa, välissä vaaleaa ja päällä tuhdisti fazerin sinistä. Ja suklaan maku on erittäin hyvä, ei mikään mauton kaakaokuorrute. Valkosuklaasta tulee vähän kinderikin mieleen. Tuhtihan puikko on, jäätelöä on kohtuu vään suhteessa suklaaseen, mutta se kuitenkin riittää raikastamaan kokonaisuutta.

Jarkko 30.06.2011
Oho, olipas jäätelö pieni suhteessa kääreeseen. Hyi hyi markkinamiehiä! Haukkaan puikosta palasen ja... Onpas paksu suklaakuori! Päälimmäinen kerros on maitosuklaata. Sen alla on valkosuklaakerros. Sen alla on "suklaanmakuinen kuorrute". Tosin kuorrute ja maitosuklaa voi mennä toisinpäinkin, ei noita niin erota toisistaan. Suklainen kuori on kuitenkin niin paksu ja mahtavasti rapsahtava, että leveä hymy leviää kasvoilleni sitä pureskellesa. Sisus, eli vaniljajäätelö, on myös maukasta ja riittävän paljon suklaata epämakeampaa, että se loiventaa mukavasti varsin makeaa suklaakuorrutetta. Huomaan pian, että kuorrute on lähes (mutta ei siis ihan) liian paksu, sillä sen lohkominen hampailla vaatii jo taitoa. Herrkullinen jäätelöelämys, mutta on tuo kuori vaan makeaa...
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet