Leader Vegeway Leader Vegeway

FRONERI Suklaalevyraadissa

Froneri classic kerrossuklaa
Tuotteen Froneri classic kerrossuklaa valmistusmaa on Suomi. Se on saanut vierailijoilta pistekeskiarvon 3,75 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi jäsenten arviot tuotteesta ja kaikki Froneri -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Jäätelöt, Suklaakuorrutteiset.
 

NEo 10.04.2016 : Toinen vanimmista Classic puikoista. Suklaata peräti kolmen kerroksen verran: maito-, valko- ja...suklaan makuinen... Okei. Paksu kuori lohkeaa taas siihen malliin, että puistonpenkillä en tätä söisi. Maitosuklaa maukasta ja valkosuklaasta mukaan tulee vaniljaisuutta. Tulee Kinder mieleen. Jäätelö Valion perussettiä. Ei premiumia, mutta tuttua ja turvallista. Maukas kokonaisuus kyllä, mutta jotain tämä kaipaisi. Kenties tuon huomaamattomaksi jääneen suklaanmakuisen kuoren olisi voinut korvata vaikka suklaakastikeraidoilla jäätelön seassa tai jotain. Tällaisena tuskin päätyy uudestaan ostoskoriin. Ellei sitten saa taas tarjouksessa.

Chi 23.07.2013 : Tämän kesän ainoa positiivinen yllätys jäätelöaltaalla! Tässä riittää ihanaa suklaakuorta, ainoa miinus tulee itse jäätelöstä joka on vetistä ja turhan "ohutta" rakenteeltaan.

Miia 18.08.2012 : Suurehko vaniljakermajäätelöpuikko, jonka päällä PAKSU kerros suklaata - päälimmäisenä maitosuklaata, keskellä valkoista suklaata ja pohjimmaisena aivan ohkainen kerros tummaa suklaata. Tumman suklaan maku peittyy aivan tyystin maito- ja valkoisen suklaan dominoidessa kokonaisuutta, päällys muistuttaa kovasti Kinder-suklaata. Hirrrrmuisen hyvää, toivoisin, että kuorrute kestäisi ikuisuuden... Kun kuorrutteen on saanut tuhottua, edessä on vaniljakermajäätelösydän. Mutta... Ihanan suklaisen elämyksen jälkeen jäätelö jättää tyhjän fiiliksen, ei tämä maistu millekään eikä tunnu missään... Vaikka jäätelö on laadukkaan makuista, täyteläisen kermaisaa, vanhanajan vaniljaa muistuttavaa - eli palikat hyvin kasassa (tai niin olettaisi)... Pettymys. Ostan tätä, jos saan Classicilta erikoistilauksena puikon, joka on yltäpäältä tuota ihanaa kolmikerrossuklaakuorrutetta!

Anne Jussila 26.04.2012 : IHANA KAHDEN SUKLAAN JÄÄTELÖ EHDOTON YKKÖNEN MINULLE
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet