Leader Vegeway Leader Vegeway

FRONERI Suklaalevyraadissa

Froneri pingviini suklaa-nougat kermajäätelö
Tuotteen Froneri pingviini suklaa-nougat kermajäätelö valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,50 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Froneri -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Jäätelöt.
 

Marke H 24.07.2012
Kivan pirtsakka "rakeinen" ulkomuoto. Rakeita onkin suklaisia, keksimäisiä, nougat....Hyvää on.

Iikka 23.07.2012
Miedon ja vienon makuista jäätelöä. Pienet pähkinäiset sattumat maistuvat ja tuntuvat suussa. Liian vetinen kokonaisuus.

Hanna P 22.07.2012
Valkoista jätskiä ja keskiruskeita sattumia. Jee, jätski rouskuu suussa pähkinäisesti! Täähän on tosi makeaa ja hyvää. Tähän tulee himo!

Kirsi I 20.07.2012
Vaniljäjäätelön joukossa runsaasti rapeita sattumia; pähkinää, joiden kuoret erottuvat. Maku on pehmeä ja mieto, tavallinen, eikä nougat-jäätelö koskaan ole ollut suosikkiani.

Jarkko 20.07.2012
Tämä vaikuttaa lähinnä vaniljajäätelöltä, jonka seassa on jotain rouskuvaa ja nougat-palasia. Tai ehkä rouskuva on juuri tuota nougatia, en tiedä. Suklaaelämys jää aikalailla mitättömäksi. Ainoa hetki jolloin se kunnolla pääsee esiin, on se vaihe, kun viimeinen pisara jäätelöä on sulamassa suusta. Suklaajäätelönä tylsä ja epäsuklainen, mutta jäätelönä yleisesti keskinkertainen. Suuhun jää turhan paljon pähkinän kuoria muistuttavia hiutaleita syönnin lopuksi.

Jenni V 20.07.2012
Tämä jäätelö on ollut pitkään yksi suosikeistani peruspakettijäätelöistä. Perusjäätelö on vaniljaista ihan maistuvaa perusjäätelöä, ja joukossa on erittäin runsaasti pienenpientä suklaarouhetta ja pähkinärouhetta. Yleensä kaipaan jäätelöön runsaasti sattumia, mutta tästä jostain syystä tykkään. Ehkä se on tuo pähkinän rouskeisuus, ja suklaakin maistuu kivasti vaikka on jäätelössä ihan pienenä. Nougat-version tämä hakkaa täysin, siitä saa nykyisellään hakemalla hakea sattumia...
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet