Leader Vegeway Leader Vegeway

FRONERI Suklaalevyraadissa

Fazer kismet jäätelö
Tuotteen Fazer kismet jäätelö valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,20 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Froneri -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Jäätelöt, Suklaakuorrutteiset.
 

Jenni V 24.05.2013
Jäätelöä teki mieli lämpimänä kevätpäivänä, ja maistoon otin uuden kismet-puikon. Kääre on taas kivasti brändinsä näköinen, sen sijaan itse puikko lähinnä huvitti hassun neliskulmaisen muotonsa vuoksi. Päällä on runsaasti suklaata, joka maistuu ihan Fazerin suklaalle, ja joukossa on myös runsaasti vohvelimurua. Kuoren maku onkin varsin kismetmäinen, mutta sitten on kyllä valmistajalta ideat loppuneet. Sisällä on ihan perus-suklaajäätelöä, sekä inan verran nougatkastiketta, joka on minun puikkoyksilössäni osunut suurimmaksi osaksi puikon alaosaan. En löydä jäätelöstä ja kastikkeesta mitään kismetmäistä, kastike maistuu geisha-tuutin nougatilta eli yhtä kuin murupuikon sydämeltä, ja vaikka sen maussa ei sinällään ole mitään vikaa, niin ei se kyllä kismettiin kuulu.

Tuntuu, että on haluttu laittaa mutkat suoriksi ja käyttää niitä makuja joita jo löytyy vanhoista jäätelöistä. Jos minä olisin saanut päättää, olisin jättänyt kastikkeen pois ja rakentanut jäätelön kerroksittain, sillä minusta juuri kerrokset ovat kismetin juttu. Eli kuorrutetta kerroksittain muutama levyllinen jäätelön väliin, ja vähän paksumpi puikko jotta kerrokset puikkoon mahtuvat (ja mahdollisesti ilman hullunkurista tikkua) niin olisin ollut tähän tyytyväinen.

Kirsi I 08.05.2013
Jäätelöpuikko on neliskulmainen. Sitä päällystää ohut maitosuklaakuorrute, jossa kevyitä ja rapsakoita murusia, lienevät vohvelimuruja. Suklaajäätelö on vain hieman kaakaolle maistuvaa, sen joukossa on ohuina kiehkuroina jotain kastiketta, en saa selvää onko se toffeeta vai suklaata, ja kääreen heitin jo roskiin. Miedonmakuinen kokonaisuus, jossa yllättävän vähän sokerisuutta.

Jarkko 07.05.2013
Pingviinijäätelöiden Mekka, eli Turengin Nestlén jäätelötehdas on valmistanut Fazerille kismet-teemaisen jäätelön. Kun nyt kyseessä on jäätelö eikä suklaa, en takerru tuoteselosteen erikoiselta kuulostaviin ainesosiin lainkaan. Ainakaan edellistä lausetta enempää. Jäätelö on luottokortin kokoinen, mutta noin sentin paksuinen. Suklaakuorrutteen pinta on rypyläinen, eli kuorrutteen seassa on jotain mursketta. Jäätelö itsessään on vaaleanruskeaa ja sikäli kuin silmäni eivät kovin valehtele, siinä ei ole lisukkeita tai sattumia. Suklaakuorrutteen murske pitää huolen siitä, että suusta kuuluu koko ajan samanlainen rouskutus kuin oikeaa kismettiä syödessä. En ole kovin monesta suklaajäätelöstä pitänyt, mutta tämä on kyllä vähintäänkin ookoo. Jäätelö itsessään ei varmaan kovin paljon suklaata/kaakaota sisälläkään, joten se vaikuttaa varmasti makunautintoon positiivisella tavalla. Kuorrutteen rouskeet ovat oikeastaan varsin hyviä tai ainakin kiinnostavia. Täytyy kyllä sanoa, että mielummin syön tällaisen kuin esikuvansa.

Iikka 26.03.2013
Erikoisen näköinen puikko, lättänä ja rypyläinen. Suklaakuoren alta paljastuu suklaajäätelöä. Maussa on jotain samaa kuin lämpimässä esikuvassaan. Ei kuitenkaan yllä elämyksenä samalle korkealle tasolle. Joku potku puuttuu.

Hanna P 25.03.2013
Neliskulmainen, rouhepäällysteinen ja maitosuklainen reilunkokoinen puikkojäätelö. Rouheet rohisee hauskasti suussa. Sisällä suklaajätskiä. Suklaa ja jätski aika tavanomaisen makuisia ja suklaapinta ohut. Jäätelö ei kovin rasvaisen oloista. Jäätelössä "pyörre" ja ehkä jotain kastiketta. Rouhemuruset tuo persoonallisuutta muuten hieman tylsään tuotteeseen.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet