Leader Vegeway Leader Vegeway

FRONERI Suklaalevyraadissa

Fazer kismet jäätelö
Tuotteen Fazer kismet jäätelö valmistusmaa on Suomi. Se on saanut vierailijoilta pistekeskiarvon 2,67 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi jäsenten arviot tuotteesta ja kaikki Froneri -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Jäätelöt, Suklaakuorrutteiset, Tuotannosta poistuneet.
 

NEo 15.04.2013 : Hassun litteä jäätelöpuikko jonka pinnassa röpelöitä. Purtaessa hampaissa rahisevat nuo röpelöt ja maku paljstaa ne heti Kismetistä tutuksi vohveliksi. Yleismaultaa tämä on hillityn suklainen, mutta on vaikea sanoa tuleeko se jäätelöstä vai kuoresta. Taitaa olla yhteisvaikutus. Pakkauksessa mainitusta nougatraidasta löydän vain yhden ainoan viirun ja siitäkään ei pahemmin makua irtoa. Kyllä tämän Kismetiksi tunnistaa ja on tuotteena ihan mukiinmenevä, mutta jotain kehittelyä tämä vielä tarvitsee. Nyt jää valitettavasti keskikastiin kun ei tästä riemuhyppyjä aikaiseksi saa.

suklaahirviö 13.04.2013 : Heti ensin sanottakoon, että kismetin jäätelöversiona tämä toimii! Maussa ja koostumuksessa on juuri se rapean vohvelinen kismet-elementti, joka on patukassakin. Mutta silti lopputulos on jäätelöksi vähän kuiva. Ehkä suuri määrä vohvelimurua ei sittenkään sovi hyvin yhteen jäätelön idean kanssa? Mieluummin syön siis kismettini patukkana, jos syötävä on.

Minnea 12.04.2013 : Hyvää, mutta vähän tylsää. Ostaisin ehkä uudelleen, mutten kovin usein/montaa kertaa.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet