Leader Vegeway Leader Vegeway

FRONERI Suklaalevyraadissa

Froneri pingviini suklaapilvi laktoositon
Tuotteen Froneri pingviini suklaapilvi laktoositon valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Froneri -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Jäätelöt, Laktoosittomat, Tuotannosta poistuneet.
 

Jenni V 14.04.2013
Alelaarista löytyi tämäkin yksilö, taisi johtua siitä että ei ollut ulkonäkö ihan edustavimmillaan. Tuutti on normaalia kokoa, eli sopiva minulle. Suklaapilvihän on melkomoinen klassikko, joka oli joskus pari vuosikymmentä sitten valikoimissa, ja on tehnyt paluun. Nyt nähdään onko paluu ansaittu. Eli tuutissa on suklaajäätelöä, suklaakastiketta, suklaarakeita, suklaakuorrutetta ja suklaalla vuorattu vohveli. Varsinainen suklaajäätelö siis. Ja mainostetaan että on entistä rapsakampi vohvelikin luvassa. Noh, katsotaan.

Suklaarakeet osoittautuvat makeiksi pitkulaisiksi suklaanompareilleiksi, olivat mielestäni pettymys. Liian makeita eivätkä oikeasti maistu lainkaan suklaalle. Oikea suklaa olisi kuulunut ehdottomasti sen sijalle. Sitten päällä on suklaakuorrutetta, joka sekään ei onnistu maistumaan oikealle suklaalle, se maistuu sille samalle kuin vohvelin vuoraus tai eskimon kuorrute. Laadukkuus ei siis tämänkään suhteen olisi pahitteeksi.

Suklaajäätelö on perusmallia, ihan ok makuista, ei hirveän täyteläistä eikä siinä ole sattumia. Siis tylsää. Nuoltaessa tuuttia jäätelöosa irtoaa helposti vohvelin yläosan kohdalta. Tämä johtuu siitä, että tuolta kohdalta löytyy lammikollinen valuvaa suklaakastiketta. Kastike on kovin makeaa, ja olisin toivonut sen olevat tasaisemmin jäätelön joukossa. Sitten vohvelia pureskelemaan. En tiedä kuinka pehmeä vohveli on aiemmin ollut, mutta nyt rapsakkuus on mielestäni ihan perustasoa, syötävää siis mutta olisi voinut olla rapeampikin. Kaiken kaikkiaan yltiömakea kokonaisuus, pidän edelleen vaniljajäätelöllä ryyditetystä suklaatuutista enemmän. Mitä opimme tästä? Suklaatakin voi olla välillä liikaa.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet